• آخرین
  • Trending
  • All
برگزاری دومین جلسه محاکمه برخی از فعالان صنعت پلاستیک

برگزاری دومین جلسه محاکمه برخی از فعالان صنعت پلاستیک

۱۴ بهمن ۱۳۹۹
مهندس ساعت نیا در ضیافت انجمن همگن: “حکم اعدامم را خودم امضا می کنم!!”

مهندس ساعت نیا در ضیافت انجمن همگن: “حکم اعدامم را خودم امضا می کنم!!”

۲۴ فروردین ۱۴۰۱
شاد باش نوروزی؛ نگاهی به الزامات و ضرورتهای صنعت ایران در قرن جدید!

شاد باش نوروزی؛ نگاهی به الزامات و ضرورتهای صنعت ایران در قرن جدید!

۱ فروردین ۱۴۰۱
تولید مواد سبک وزن پلیمری برای جایگزینی با قطعات فلزی در صنعت خودروسازی اروپا

تولید مواد سبک وزن پلیمری برای جایگزینی با قطعات فلزی در صنعت خودروسازی اروپا

۲۶ اسفند ۱۴۰۰
خانواده جدید مستربچ ها برای کمک به بازیافت محصولات تیره پلاستیکی

خانواده جدید مستربچ ها برای کمک به بازیافت محصولات تیره پلاستیکی

۱۹ اسفند ۱۴۰۰
تولید رنگ عایق بدنه لوکوموتیو برای جلوگیری از اتلاف انرژی

تولید رنگ عایق بدنه لوکوموتیو برای جلوگیری از اتلاف انرژی

۱۸ اسفند ۱۴۰۰
تولید نانو کامپوزیت های زیستی با خواص مکانیکی عالی برای استفاده در ایمپلنت ها

تولید نانو کامپوزیت های زیستی با خواص مکانیکی عالی برای استفاده در ایمپلنت ها

۱۷ اسفند ۱۴۰۰
اعلام قیمت پایه جدید محصولات پتروشیمی تا نیمه اسفند +لینک دانلود+ جدول مقایسه ای

اعلام قیمت پایه جدید محصولات پتروشیمی تا نیمه اسفند +لینک دانلود+ جدول مقایسه ای

۸ اسفند ۱۴۰۰
پلاستیک های زیستی جایگزینی مناسب برای صنایع بسته بندی یکبار مصرف مواد غذایی

پلاستیک های زیستی جایگزینی مناسب برای صنایع بسته بندی یکبار مصرف مواد غذایی

۱۸ اسفند ۱۴۰۰
تولید فوم سرد صندلی خودرو به کمک فناوری نانو و پلیمرها

تولید فوم سرد صندلی خودرو به کمک فناوری نانو و پلیمرها

۱۹ اسفند ۱۴۰۰
اعلام قیمت پایه جدید مواد پلیمری و شیمیایی تا ۸ اسفند ۱۴۰۰ +لینک دانلود

اعلام قیمت پایه جدید مواد پلیمری و شیمیایی تا ۸ اسفند ۱۴۰۰ +لینک دانلود

۱ اسفند ۱۴۰۰
کامپوزیت های گرمانرم پلاستیکی برای تولید قطعات خودرو به جای فلزات

کامپوزیت های گرمانرم پلاستیکی برای تولید قطعات خودرو به جای فلزات

۱۸ اسفند ۱۴۰۰
تلاش شرکتهای بسته بندی بریتانیایی برای تولید فیلم کششی بازیافتی

تلاش شرکتهای بسته بندی بریتانیایی برای تولید فیلم کششی بازیافتی

۲۵ بهمن ۱۴۰۰
  • Home
سه شنبه, اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۱
-18 °c
ماهنامه صنایع پلاستیک
  • صفحه اصلی
  • پلیمر در ایران
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • پلیمر در جهان
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • بورس کالای ایران
    • اقتصاد بین الملل
  • پتروشیمی
    • خبر
    • فیلم
    • گالری
  • صنعت ایران
    • مشکلات صنعت پلاستیک ایران
    • موقعیت های صنعت پلاستیک ایران
  • آموزشی
    • آموزش علمی
    • آموزش فنی
    • گالری فیلم
    • گالری تصویر
  • همایش/نمایشگاه
    • نمایشگاههای داخلی
    • همایش های داخلی
    • نمایشگاههای خارجی
    • همایش های خارجی
  • با مسوولیت خودم
    • خاطرات و خطرات
    • یادداشت های ۲۰۲۰ (احمد علی ساعت نیا)
  • PIMI
No Result
View All Result
ماهنامه صنایع پلاستیک
No Result
View All Result
Home صنعت ایران مشکلات صنعت ایران

برگزاری دومین جلسه محاکمه برخی از فعالان صنعت پلاستیک

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات حسن یاوری و مرتبطین او به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

admin توسط admin
۱۴ بهمن ۱۳۹۹
in مشکلات صنعت ایران, پتروشیمی ایران
0
برگزاری دومین جلسه محاکمه برخی از فعالان صنعت پلاستیک

به گزارش صنایع پلاستیک،  در ابتدای جلسه دادگاه قاضی مسعودی مقام با فراخواندن حسن یاوری متهم ردیف اول پرونده به جایگاه، ضمن تفهیم اتهام به وی، خطاب به متهم گفت: ادامه دفاعیات خود را بیان کنید. برگزاری دومین جلسه محاکمه برخی از فعالان صنعت پلاستیک که متهم ردیف اول در جلسه اول تمام اتهامات را رد کرده بود.

حسن یاوری متهم ردیف اول در جایگاه قرار گرفت و به ادامه دفاعیات خود پرداخت.

متهم یاوری گفت: بورس کالا در بخشنامه‌ای به تولیدکنندگان و افراد شاغل در حوزه بازرگانی اعلام کرد که چنانچه خرید و فروش در تالار بورس صورت نگیرد، افراد حقیقی نیز می‌توانند مواد اولیه پتروشیمی را خریداری کنند.

قاضی مسعودی مقام در پاسخ به اظهارات متهم حسن یاوری گفت: منظور از خرید آن است که این خرید برای تولید باشد نه برای فروش در بازار آزاد؛ ما بخشنامه‌ها را بررسی کرده‌ایم؛ شما به عنوان شخص حقیقی حق این را نداشتید که مواد اولیه پتروشیمی را از بورس خریداری کرده و آن‌ها را در بازار آزاد به فروش برسانید و سودهای کلان ناشی از تفاوت قیمت‌ها را کسب کنید.

مطالب مرتبط

جلسه شبانه ستاد اقتصادی دولت برای کسب رضایت دلارآوران

عرضه کلیه محصولات پتروشیمی در بورس کالا

توضیحاتی درباره خبر رونمایی از شاه کلید پرونده پتروشیمی گیت

قاضی مسعودی مقام از متهم پرسید: نوع شرکت خاطره‌اندیشان چه بود و سمت شما در شرکت مزبور با چه عنوانی قید شده بود؟

متهم پاسخ داد: شرکت خاطره‌اندیشان شرکت سهامی خاص بود و من سرمایه‌گذار بودم و از آنجایی که مشکل مالیاتی داشتم نمی‌توانستم عضو هیأت مدیره این شرکت باشم.

قاضی خطاب به متهم گفت: با این اوصاف خودتان اعلام می‌کنید که افرادی را استخدام می‌کردید و به واسطه آن‌ها شرکت‌هایی را تشکیل می‌دادید.

همچنین رییس دادگاه در رابطه با اظهارات متهم که مدعی شد از سال ۹۳ در حال تولید در حوزه پتروشیمی است، از او خواست تا لیست تولیدات خود از سال ۹۳ به بعد را به دادگاه ارائه دهد.

در ادامه جلسه دادگاه وکیل متهم حسن یاوری در جایگاه قرار گرفت و گفت: از ۱۰۲ شرکت اسم برده شده در پرونده برخی از این شرکت‌ها اصلا فعالیتی در حوزه پتروشیمی ندارند؛ همچنین در پرونده قید شده که ۲۰۰ هزار تن حجم خرید مواد اولیه پتروشیمی برای ۲۴ شرکت متعلق به حسن یاوری است، حال آنکه تنها ۱۷ شرکت متعلق به حسن یاوری است.

نماینده دادستان در پاسخ به اظهارات وکیل گفت: متهم حسن یاوری تولیدکننده در حوزه پتروشیمی نبود بلکه اخلالگر در نظام اقتصادی بود و در شرایط تحریم به دلالی مواد اولیه محصولات پتروشیمی روی آورد که نتیجه این امر افزایش قیمت‌ها و تلاطم در بازار بود. مدعی هستند متهم ارتباطی با ۱۰۲ شرکت مذکور در پرونده ندارد؛ حال سووالی که مطرح است این است که دلیل استخدام افراد کارتن‌خواب و معتاد در این شرکت‌ها و یا وکالت دادن به برخی افراد برای ثبت این شرکت‌ها از سوی متهم حسن یاوری چه بود؟

وکیل دیگر متهم حسن یاوری بیان داشت: ما در کیفرخواست با تاریخ‌های متوالی در خصوص فروش محصولات مواجه‌ایم و از سال ۹۲ تا ۹۷ در مورد موکل من اتهاماتی مطرح است، حال آنکه باید به تفاوت قیمت محصولات پتروشیمی در این سال‌ها و افزایش قیمت رخ داده در سال ۹۷ توجه شود.

وکیل متهم حسن یاوری ادامه داد: در کیفرخواست قید شده که حداقل منفعت حاصله هزار میلیارد تومان است؛ این عبارت حداقل به چه معناست چرا به حداقل اکتفا شده است.

نماینده دادستان گفت: در کیفرخواست تاریخ دقیق اتهامات انتسابی قید شده است و تصریح شده که از سال ۹۴ تا برج ۱۲ سال ۹۷ یعنی در اوج تحریم‌ها و گرانی‌ها، شبکه یاوری دلالی‌هایی را در حوزه مواد اولیه پتروشیمی با هدف کسب سود انجام داده است و در بازار محصولات پتروشیمی اخلال ایجاد کرده است.

نماینده دادستان بیان داشت: شبکه یاوری آنچنان شبکه منسجمی در حوزه مواد اولیه پتروشیمی بود که نیازی به تبانی با افراد دیگر نداشت و در قالب همین ۱۰۲ شرکت اقدامات خود را پیش می‌برد.

در ادامه جلسه دادگاه با دستور قاضی، متهم ردیف دوم پرونده حامد یاوری در جایگاه قرار گرفت و پس از تفهیم اتهام، اظهار داشت: اتهامات انتسابی را قبول ندارم؛ در کیفرخواست ارزش کالاها ۱۰۳۶ میلیارد تومان قید شده است در صورتی که من در هیچ شرکتی هیچ سمتی نداشتم و صرفاً از سال ۹۴ تا پایان ۹۶ در دفتر برادرم کار می‌کردم.

قاضی مسعودی مقام از متهم حامد یاوری پرسید: در بین سال‌های ۹۴ تا ۹۶ در دفتر برادرت به چه کاری مشغول بودی؟

متهم حامد یاوری پاسخ داد: اقدام به پیشبرد امور دفتری و خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی به میزان روزانه حدود ۶۰ تن می‌کردم و ماهانه ۱۵ الی ۲۰ میلیون از برادرم حسن یاوری حقوق می‌گرفتم.

قاضی خطاب به متهم حامد یاوری گفت: بنابر اظهارات خود شما، سود حاصل از خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی توسط شما به حساب دفتری که متعلق به برادرتان بود واریز می‌شد؛ دفتری که به اسم شرکت حقوقی باید تأسیس می‌شد.

وکیل متهم حامد یاوری، در بخش دیگر دادگاه به دفاع از موکل خود پرداخت و گفت: اعمالی که حامد یاوری انجام داده با اعمال سایر متهمان پرونده یکسان است، اما مصادیق عناوین مجرمانه در مورد وی با بقیه متفاوت است و برای وی عنوان مشارکت در اخلال درج شده است؛ حجم خرید و فروش حامد یاوری در بازار ذیل تخلفات صنفی محسوب می‌شود و میزان فروشی که حامد یاوری در طی یک سال و نیم در دفتر برادرش داشته نمی‌تواند عنوان اخلال داشته باشد.

در پایان، قاضی مسعودی مقام ضمن اعلام ختم جلسه اعلام کرد که جلسه بعدی دادگاه روز شنبه ۱۸ بهمن برگزار می‌شود.

فارس

برچسب ها : اخلال در نظام اقتصادیاخلال در نظام تولیدبازار محصولات پتروشیمیبورس کالاتامین مواد اولیه از بورس کالاحذف دلالان از بهین یابحسن یاوریخرید و فروش محصولات پتروشیمیخرید و فروش مواد اولیهدادگاه ویژه جرایم اقتصادیسامانه بهین یابشرکتهای صوریفسادفساد پتروشیمیقاضی مسعودی مقامنماینده دادستانهیات مدیرهپرونده فساد بزرگ پتروشیمی

ویژه صنایع پلاستیک

مفهومی تازه برای کابین هواپیما

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/04/Dettachable-Cabin.mp4

تمام حقوق این سایت متعلق به ماهنامه صنایع پلاستیک است. هرنوع برداشت غیر مجاز حتا به صورت اقتباس با تغییر کمتر از ۷۰ درصد متن مشابه به هر صورت، مشمول قانون حقوق مولفین و مصنفین و طرح شکایت خواهد شد.  © ۱۹۹۸-۲۰۲۲

ماهنامه صنایع پلاستیک

 بالاتر از میدان ونک، خ گاندی شمالی، خ برادران شریفی، شماره ۴٢، برج اداری خشایار، واحد ٣٠٣.

تلفن مرکزی: ٢٢۵١ ٨٨٧٧

روابط عمومی: ۶٨٣٨ ۶٧٢ ٠٩١٢

No Result
View All Result
  • Home

Copyright © 2017 JNews.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In