• آخرین
  • Trending
  • All
بررسی بازار بازیافت پت در دوره زمانی سالهای 2019 تا 2026

بررسی بازار بازیافت پت در دوره زمانی سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۶

30 نوامبر 2019
درمان زخم های پوستی با استفاده از باندهای پلیمری

درمان زخم های پوستی با استفاده از باندهای پلیمری

20 سپتامبر 2023
ارائه فرآیند تولید پلیمر با کیفیت صنعت کفش توسط شرکت BASF

ارائه فرآیند تولید پلیمر با کیفیت صنعت کفش توسط شرکت BASF

17 سپتامبر 2023
تولید پلیمرهای کراس لینک توسط شرکت کووسترو و تحول در دنیای پلاستیک ها

تولید پلیمرهای کراس لینک توسط شرکت کووسترو و تحول در دنیای پلاستیک ها

13 سپتامبر 2023
تحول دنیای تولید پلاستیک توسط فناوری ADAM

تحول دنیای تولید پلاستیک توسط فناوری ADAM

21 آگوست 2023
شیشه هوشمند یک نوآوری از پلیمرهای کریستال مایع

شیشه هوشمند یک نوآوری از پلیمرهای کریستال مایع

21 آگوست 2023
کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

16 آگوست 2023
استراتژی جالب یکی از سازندگان ماشین آلات تولید پلاستیک برای نسل های آینده

استراتژی جالب یکی از سازندگان ماشین آلات تولید پلاستیک برای نسل های آینده

12 آگوست 2023
شرکت سلف گروپ دانش فنی قالب های چرخشی پلاستیک شرکت آوانتک را به اروپا می آورد

شرکت سلف گروپ دانش فنی قالب های چرخشی پلاستیک شرکت آوانتک را به اروپا می آورد

6 آگوست 2023
معرفی افزودنی جدید بهبود دهنده چسبندگی پلیمرها توسط شرکت Eastman

معرفی افزودنی جدید بهبود دهنده چسبندگی پلیمرها توسط شرکت Eastman

29 جولای 2023
تولید پلیمر مورد استفاده در تجهیزات دامپروری توسط شرکت BASF

تولید پلیمر مورد استفاده در تجهیزات دامپروری توسط شرکت BASF

26 جولای 2023
ظهور یک غول پتروشیمی در جنوب خلیج فارس

ظهور یک غول پتروشیمی در جنوب خلیج فارس

24 جولای 2023
بررسی مشکلات تولیدکننده با بانک ها از دیدگاه یک فعال صنعت پلاستیک

بررسی مشکلات تولیدکننده با بانک ها از دیدگاه یک فعال صنعت پلاستیک

25 جولای 2023
  • Home
چهارشنبه, نوامبر 29, 2023
-18 °c
ماهنامه صنایع پلاستیک
  • صفحه اصلی
  • پلیمر در ایران
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • پلیمر در جهان
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • بورس کالای ایران
    • اقتصاد بین الملل
  • پتروشیمی
    • خبر
    • فیلم
    • گالری
  • صنعت ایران
    • مشکلات صنعت پلاستیک ایران
    • موقعیت های صنعت پلاستیک ایران
  • آموزشی
    • آموزش علمی
    • آموزش فنی
    • گالری فیلم
    • گالری تصویر
  • همایش/نمایشگاه
    • نمایشگاههای داخلی
    • همایش های داخلی
    • نمایشگاههای خارجی
    • همایش های خارجی
  • با مسوولیت خودم
    • خاطرات و خطرات
    • یادداشت های ۲۰۲۰ (احمد علی ساعت نیا)
  • PIMI
No Result
View All Result
ماهنامه صنایع پلاستیک
No Result
View All Result
Home پليمر در جهان خبر

بررسی بازار بازیافت پت در دوره زمانی سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۶

در ادامه سلسله مطالب مان در بررسی بازارهای گوناگون انواع پلیمرها و کاربردهایشان، در این مطلب به بررسی بازار بازیافت PET در بازه زمانی 2019 تا 2026 پرداخته ایم.

admin توسط admin
30 نوامبر 2019
in خبر, صنعت بازیافت
0
بررسی بازار بازیافت پت در دوره زمانی سالهای 2019 تا 2026

به گزارش گروه ترجمه و تولید محتوی صنایع پلاستیک، با توجه به تاکید فراوان بر بازیافت محصولات پلیمری، پلی اتیلن ترفتالات نیز به عنوان یک پلیمر از این اصل مستثنی نیست، بلکه بر آن اصرار بیشتری هم ر می شود، که در ادامه برخی از دلایل این تاکید افزون را شرح خواهیم داد. به همین دلیل بررسی بازار بازیافت پت در دوره زمانی سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۶ جهت تنویر افکار و توجیه صنعتگران و سرمایه گذاران در کوتاه مدت، امری ضروری به نظر می رسد و مووسسات پژوهشی در این رابطه مطالعات فراوانی را به انجام رسانده اند.

یکی از محصولات بسیار پرکابرد پلاستیکی به ویژه در صنعت بسته بندی، که در آلودگی رودها، دریاها و اقیانوسها، نقش برجسته ای دارد و بسیار به چشم می آید، بطری ها و بسته بندی های PET هستند. متاسفانه، تا به حال میزان بازیافت این محصولات بسیار ناچیز بوده است، قیمت کم آن و نیز خصلت یکبارمصرف بودن این بطری ها در کنار هم سبب شده است، تا شهروندان غیرمسوول به راحتی آنرا وارد طبیعت کنند. اما پس از اینکه در سال ۲۰۱۶ بحث زباله های دریایی در نمایشگاه K در کنار متد Industry 4.0 به عنوان یکی از مهمترین مباحث مورد توجه قرار گرفت و در نمایشگاه دوسلدورف ۲۰۱۹ بر بازیافت تاکید شد، شاهد هستیم که کمپانی های بزرگ در حال ارایه انواع و اقسام راه حل های بدیع برای بازیافت بطری های PET و تولید دوباره بطری یا سایر مصنوعات پلاستیکی از آن هستند.

در تمام زنجیره ارزش،  ما شاهد تلاشهای بی شائبه و نوآوری های فراوان، جهت افزایش امکان و کیفیت بازیافت پلی اتیلن ترفتالات هستیم. اگر در سایت صنایع پلاستیک، اندکی جستجو کنید قطعا بیش از ده مطلب در ارتباط با بازیافت PET خواهید یافت که نشان از اهمیت این موضوع دارد. اتحادیه اروپا، در یک برنامه میان مدت بلند پروازانه، تصویب نموده است که ۲۰۲۹ می بایست، ۹۰ درصد بطری های PET تولیدی جمع آوری و بازیافت شوند. در نتیجه می توان انتظار داشت که بازار بازیافت PET یا PET بازیافتی در سنوات آتی، روندی رو به رشد داشته باشد. شرکتهای مشاوره ای مانند وود مکنزی سرمایه داران را به سرمایه گذاری در صنعت بازیافت و علی الخصوص بازیافت PET به عنوان یکی از پر سودترین و بزرگترین بازارهای آتی تشویق می کنند.

مطالب مرتبط

لزوم بازنگری در سیاست های صنعت بازیافت ضایعات پلاستیکی

استفاده از PET بازیافتی در لاستیک سازی به کمک بازیافت آنزیمی

جا به جایی رکورد تولید محصولات زنجیره پت در سال ۱۳۹۹

در این گزارش پیش بینی شده است که اندازه و ارزش بازار بین المللی PET بازیافتی یا rPET تا پایان سال ۲۰۲۶ به ۱۲.۵ میلیارد دلار برسد. همچنین پیش بینی می شود که نرخ رشد مرکب سالیانه در بازه مورد بررسی، یعنی بین سنوات ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۶ حدود ۸ درصد باشد.

پلی اتیلن ترفتالات قابل بازیافت پاک (Clean rPET) بزرگترین نوع محصول در صنعت جهانی بازیافت پلی اتیلن ترفتالات در سال ۲۰۱۹ است. پیش بینی می شود این نوع محصول به دلیل نیاز زیاد به بطری و ورق موقعیت خود را تا سال ۲۰۲۶ در صنعت بازیافت PETحفظ نماید. این بخش به صورت گسترده ای در کاربردهای گوناگونی نظیرساخت رزین و الیاف مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین انتظار می رود که نیاز روزافزون صنایع غذایی به PET بازیافتی در دوره مورد بررسی از مزیت های توسعه ای این صنعت نسبتا نوظهور (صنعت بازیافت PET) باشد. نگرانی ها در مورد پایداری منابع طبیعی در کشورهای پیشرفته آمریکا و اروپا نیاز به این محصول بازیافتی را در دوره مورد پیش بینی تشدید می کند.

نیاز فزاینده به بطری های مواد غذایی و سایر بطری ها (غیرغذایی) در تعداد زیادی از کسب و کارها به عنوان محصول نهایی ( یا بسته بندی محصول نهایی ) و بهبود شرایط مالی مهمترین عوامل تقویت بازار PET بازیافتی در آمریکای لاتین است. رشد درآمد سرانه به همراه افزایش بازار FMCG، از دیگر عواملی است که به شکوفایی این صنعت در منطقه آمریکای لاتین کمک می کند.

فیبر در بخش استفاده نهایی در صنعت بازیافت PET در سال ۲۰۱۹ محصول پیشرو بود. این بخش ۴۴.۸۱ درصد از حجم صنعت بازیافت PET را در سال ۲۰۱۹ به خود اختصاص داد. به بیان دیگر، ۴۴.۸۱ از مجموع تمام PET بازیافتی، در سال ۲۰۱۹ درصد به تولید فیبر اختصاص داده شده است. نیاز روز افزون بخش های خودروسازی، کالاهای مصرفی، پوشاک، لوازم جانبی، ارتباطات، نساجی و اتاثیه منزل در توسعه صنعت بازیافت PET در آینده نقش خواهند داشت. الیاف یا فیبر عمدتا در ساخت کوسن، تشک، محصولات عایق و روکش صندلی ماشین استفاده می گردد.

ناحیه آسیا -پاسفیک یا منطقه آسیا و اقیانوس آرام در سال ۲۰۱۹ مشارکت قابل توجهی در تولید ارزش در صنعت بازیافت پلی اتیلن ترفتالات داشت. تا سال ۲۰۲۶ این منطقه، به بزرگترین منطقه صنعت بازیافت PET بدل خواهد شد. منطقه آسیا پاسفیک، با دسترسی به توانایی قابل توجهی از نیروکار ماهر با هزینه کم و در اختیار داشتن آسان زمین {وسعت بالقوه آماده به کار} شناسایی می شود. در نتیجه پیش بینی می شود که چشم انداز پیشرفت تولید اقتصادهای در حال رشد، عمدتا در هند و چین، منجر به تاثیر مثبت و توسعه قابل توجه در بازار بازیافت PET طی دوره تخمین زده شده گردد.

همچنین رشد تولید بطری به بطری { یعنی تولید بطری با استفاده از مواد اولیه بطری های مصرف شده } و صنعت نوشیدنی پر رونق در آسیا و اقیانوسیه دیگر پیشران بازار پلی اتیلن ترفتالات بازیافتی یا بازار بازیافت پلی اتیلن ترفتالاتت در منطقه آسیا و اقیانوسه است.

بسته بندی های PET بازیافتی برای مواد غذایی و نوشیدنی، حفظ طمع، مزه، بو، مقاومت در برابر ضربات محیطی و عایق حرارتی مناسب را ارایه می دهد. همچنین هزینه کم این نوع بسته بندی، آنرا مقرون به صرفه نیز می نماید. این خصوصیات از یکسو و رشد جمعیت در مناطق در حال توسعه آمریکای لایتن، آسیا و اقیانوس آرام می تواند تقاضا برای بطری های پلی اتیلن ترفتالات قابل بازیافت و ظروف قابل بازیافت PET را افزایش دهد.

همانطور که گفته شد، بخش PET بازیافت شده پاک و تمیز در سال ۲۰۱۹ بخش پیشروی این صنعت یعنی صنعت بازیافت پت می باشد. پیش بینی می شود که این بخش در طی دوره مورد بررسی ۷.۲ درصد نرخ رشد مرکب سالانه را تجربه نماید. دلیل این رشد، استفاده گسترده از بطری های PET تمیز و پاک در سراسر جهانست.

توسعه بخش رنگی عمدتا به دلیل استحکام و دوام فوق العاده PET بازیافت شده است.  ظروف غیرغذایی و  غذایی تولید شده از PET بازیافتی، مقاومت ساختاری را فراهم می کند که به مدت طولانی در ذخیره کالاها کمک می کند. به بیان دیگر، کمتر ظروف بسته بندی رنگی قادر هستند که استحاکم، دوام، انعطاف و مقاومت ساختاری برای حفظ مواد غذایی و سایر کالاها را نظیر PET و PET بازیافتی تامین کنند. این نوع ظروف ( پت بازیافتی) در صورت استفاده برای اهداف بسته بندی، دارای مقاومت ساختاری هستند و همراه با سبکی و انعطاف پذیری، شرایط مطلوبی را برای بسته بندی ها فراهم می کنند. در این بین وضعیت نوع خاصی از پلی اتیلن ترفتالات، یعنی PET آمورف برای بسته بندی های شفاف بهتر است. [برای کسب اطلاعات بیشتر می تواند بررسی بازار بسته بندی های PET تا سال ۲۰۲۳ را ملاحظه و مطالعه فرمایید.]

برچسب ها : PET بازيافتيPET بازیافت شدهPET بطریافزایش بازیافت PETافزایش ظرفیت بازیافت PETبازار PET بازیافتیبازار بازیافت PETبازیافت PETبازیافت پلی اتیلن ترفتالات بطریطرح توجیهی بازیافت PETفناوری جدید BP برای بازیافت PET

مفهومی تازه برای کابین هواپیما

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/04/Dettachable-Cabin.mp4

نصب چمن مصنوعی

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/03/Artificial-Grass_x264.mp4

کلاه ایمنی عایق صدا ساخته شده از کامپوزیت فایبرگلاس

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/01/video_2019-01-14_11-17-06.mp4

تزريق پليمر جهت ازدياد برداشت نفت

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/09/video_2019-09-05_00-03-54.mp4

تولید سوخت اتومبیل از فیلم های پلیمری

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/08/Automotive-fuel-from-plastic.mp4

تمام حقوق این سایت متعلق به ماهنامه صنایع پلاستیک است. هرنوع برداشت غیر مجاز حتا به صورت اقتباس با تغییر کمتر از ۷۰ درصد متن مشابه به هر صورت، مشمول قانون حقوق مولفین و مصنفین و طرح شکایت خواهد شد.  © ۱۹۹۸-۲۰۲۲

ماهنامه صنایع پلاستیک

 بالاتر از میدان ونک، خ گاندی شمالی، خ برادران شریفی، شماره ۴٢، برج اداری خشایار، واحد ٣٠٣.

تلفن مرکزی: ٢٢۵١ ٨٨٧٧

روابط عمومی: ۶٨٣٨ ۶٧٢ ٠٩١٢

No Result
View All Result
  • Home

Copyright © 2017 JNews.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In