• آخرین
  • Trending
  • All
توسعه بازار جهانی بازیافت پلاستیک با نرخ رشد 8.6 درصد تا سال 2024

توسعه بازار جهانی بازیافت پلاستیک با نرخ رشد ۸.۶ درصد تا سال ۲۰۲۴

30 اکتبر 2019
درمان زخم های پوستی با استفاده از باندهای پلیمری

درمان زخم های پوستی با استفاده از باندهای پلیمری

20 سپتامبر 2023
ارائه فرآیند تولید پلیمر با کیفیت صنعت کفش توسط شرکت BASF

ارائه فرآیند تولید پلیمر با کیفیت صنعت کفش توسط شرکت BASF

17 سپتامبر 2023
تولید پلیمرهای کراس لینک توسط شرکت کووسترو و تحول در دنیای پلاستیک ها

تولید پلیمرهای کراس لینک توسط شرکت کووسترو و تحول در دنیای پلاستیک ها

13 سپتامبر 2023
تحول دنیای تولید پلاستیک توسط فناوری ADAM

تحول دنیای تولید پلاستیک توسط فناوری ADAM

21 آگوست 2023
شیشه هوشمند یک نوآوری از پلیمرهای کریستال مایع

شیشه هوشمند یک نوآوری از پلیمرهای کریستال مایع

21 آگوست 2023
کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

16 آگوست 2023
استراتژی جالب یکی از سازندگان ماشین آلات تولید پلاستیک برای نسل های آینده

استراتژی جالب یکی از سازندگان ماشین آلات تولید پلاستیک برای نسل های آینده

12 آگوست 2023
شرکت سلف گروپ دانش فنی قالب های چرخشی پلاستیک شرکت آوانتک را به اروپا می آورد

شرکت سلف گروپ دانش فنی قالب های چرخشی پلاستیک شرکت آوانتک را به اروپا می آورد

6 آگوست 2023
معرفی افزودنی جدید بهبود دهنده چسبندگی پلیمرها توسط شرکت Eastman

معرفی افزودنی جدید بهبود دهنده چسبندگی پلیمرها توسط شرکت Eastman

29 جولای 2023
تولید پلیمر مورد استفاده در تجهیزات دامپروری توسط شرکت BASF

تولید پلیمر مورد استفاده در تجهیزات دامپروری توسط شرکت BASF

26 جولای 2023
ظهور یک غول پتروشیمی در جنوب خلیج فارس

ظهور یک غول پتروشیمی در جنوب خلیج فارس

24 جولای 2023
بررسی مشکلات تولیدکننده با بانک ها از دیدگاه یک فعال صنعت پلاستیک

بررسی مشکلات تولیدکننده با بانک ها از دیدگاه یک فعال صنعت پلاستیک

25 جولای 2023
  • Home
یکشنبه, سپتامبر 24, 2023
-18 °c
ماهنامه صنایع پلاستیک
  • صفحه اصلی
  • پلیمر در ایران
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • پلیمر در جهان
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • بورس کالای ایران
    • اقتصاد بین الملل
  • پتروشیمی
    • خبر
    • فیلم
    • گالری
  • صنعت ایران
    • مشکلات صنعت پلاستیک ایران
    • موقعیت های صنعت پلاستیک ایران
  • آموزشی
    • آموزش علمی
    • آموزش فنی
    • گالری فیلم
    • گالری تصویر
  • همایش/نمایشگاه
    • نمایشگاههای داخلی
    • همایش های داخلی
    • نمایشگاههای خارجی
    • همایش های خارجی
  • با مسوولیت خودم
    • خاطرات و خطرات
    • یادداشت های ۲۰۲۰ (احمد علی ساعت نیا)
  • PIMI
No Result
View All Result
ماهنامه صنایع پلاستیک
No Result
View All Result
Home پليمر در جهان خبر

توسعه بازار جهانی بازیافت پلاستیک با نرخ رشد ۸.۶ درصد تا سال ۲۰۲۴

یک تحقیق از نرخ رشد مرکب سالانه ی بیش از 8.5 درصدی بازار بازیافت پلاستیک در سطح جهان در بازه زمانی 2019 تا 2024 خبر می دهد.

admin توسط admin
30 اکتبر 2019
in خبر, صنعت بازیافت
0
توسعه بازار جهانی بازیافت پلاستیک با نرخ رشد 8.6 درصد تا سال 2024

به گزارش واحد ترجمه و تولیدی محتوی صنایع پلاستیک، مرکز استراتژیک و تحقیقات هوشمند بازیافت، مطالعه ای را در ماه جاری میلادی منتشر ساخت که طی آن از ۸.۶ درصدی نرخ رشد مرکب سالانه در یک دوره ۵ ساله از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ خبر می داد. توسعه بازار جهانی بازیافت پلاستیک با نرخ رشد ۸.۶ درصد تا سال ۲۰۲۴ یعنی در یک دوره ۵ ساله از سال ۲۰۱۹ تا سال ۲۰۲۴، بازار بازیافت پلاستیک ها به صورت متوسط سالانه با نرخ رشدی برابر ۸.۶ درصد مواجه خواهد شد. پراکندگی این رشد در سراسر جهان همگون نیست و همچنین ممکنست، که در سالهای متفاوت میزان این رشد متفاوت باشد، اما میانگین آن طی این دوره پنج ساله تا سال ۲۰۲۴ معادل ۸.۶ درصد خواهد بود.

بازار جهانی بازیافت پلاستیک که در سال ۲۰۱۸  تخمین زده شده است که چیزی حدود ۴۱.۳ میلیارد دلار ارزش داشته است، پیش بینی می شود که ارزش این بازار تا سال ۲۰۲۴ به رقم ۶۴.۱ میلیارد دلار برسد که نشان ازنرخ رشد مرکب سالانه * ۸.۶ درصد در بازه سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ دارد.

در بین همه مناطق جهان، انتظار می رود که اروپا در دوره پیش بینی مذکور سریعترین میزان رشد در صنعت بازیافت داشته باشد.ابتکارات دولت های اروپایی با هدف توسعه امکانات بازیافت داخلی و تولیدات محلی تجدید پذیر و اهداف پایداری محیط زیست پیرامون ادغام محصولات بازیافت شده در سراسر زنجیره تامین صنعت بسته بندی، فاکتورهای پیشروی پیشرفت بازار بازایافت پلاستیک در منطقه اروپاست.

داینامیک بازار بازیافت پلاستیک

مطالب مرتبط

کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

خانواده جدید مستربچ ها برای کمک به بازیافت محصولات تیره پلاستیکی

پلاستیک های زیستی جایگزینی مناسب برای صنایع بسته بندی یکبار مصرف مواد غذایی

در دسامبر ۲۰۱۷، دولت چین ممنوعیتی برای واردات ۲۴ نوع از ضایعات پلاستیک وضع نمود و از ابتدای سال ۲۰۱۸ آنرا اعمال نمود. این ممنوعیت ضایعات پلاستیکی غیر صنعتی را شامل می گردد، که برای آنها چین سهم غالب واردات و فرآیندهای بعدی بازیافت را به خود اختصاص می داد. این مساله بر حجم بالایی، نزدیک به ۵.۱ میلیون تن ضایعات پلاستیک تاثیر مستقیم گذاشته است. این قانون توسط چین، با هدف مقابله با حجم بالای ضایعات و زباله پلاستیکی وارداتی تصویب شد، اما حالا عملا به پویایی تجارت در بازار جهانی بازیافت پلاستیک انجامیده است.

افزایش جمعیت و پیشرفت های جهانی در زمینه های صنعتی سازی و تجاری سازی باعث افزایش مصرف پلاستیک شده است، همین امر منجر به تولید زیاد ضایعات پلاستیک نیز گردیده است. با توجه به هشدارهای آلودگی زمین، هواو آلودگی های دریایی بسیاری از ذی نفعان از جمله دولت ها، تولیدکنندگان و مشتریان به طور فزاینده ای الگوهای مصرف پلاستیک خود را تغییر می دهند.  تعمیرات اساسی خطوط تولید سنتی جهت ایجاد مقادیر کمتر ضایعات پلاستیک، بازیافت ضایعات و زباله ها، تغییر در طراحی محصولات برای بازیافت پذیر کردن بخش های پلاستیکی آنها و … از جمله این تغییرات هستند.

این مشارکت چندوجهی ذی نفعان در سراسر زنجیره تولید صنعت پلاستیک، منجر به افزایش آگاهی و بازیافت داخلی در سراسر اروپا و کشورهای آمریکای شمالی شده است. انتظار می رود در آینده این موضوعات به رشد جهانی بازار بازیافت پلاستیک کمک نماید.

بازار بازیافت پلاستیک

نیاز به بهبود تکنولوژی ها و فناوری های بازیافت برای ساده سازی زنجیره ارزش بازیافت پلاستیک، توسط بازیگرانی که هم اکنون مشغول به کار هستند و یا بازیگرانی که علاقمند به حضور در این بازارند، در این گزارش تحقیقی-تحلیلی به عنوان مهمترین علاقمندی بازیگران تعریف شده و شناخته گردیده است.

سرمایه گذاری های فزاینده در فعالیت های توسعه و تحقیق مبین پتانسیل تجاری بالای این صنعت و فضای لازم برای توسعه احتمالی آنست. در ادامه، این سرمایه گذاری ها به احتمال زیاد در توسعه فناوری های جدید پردازش زباله ها و ضایعات پلاستیک کمک می کنند و از این طریق فرصت های جدیدی را برای رشد بازار ارایه می دهند.

تجزیه و تحلیل تقسیم بندی بازار بازیافت پلاستیک

بر اساس اطلاعات پایه ای از منابع معتبر، دسته بندی ” بسته بندی” ها بیشترین حجم را در بازار بازیافت پلاستیک به خود اختصاص داده اند. سهمی به اندازه ۰.۷۸ درصد. پیش بینی می شود، این دسته از نرخ رشد مرکب سالانه ۹.۱ درصدی در دوره مورد پیش بینی برخوردار گردند.

بسته بندی پلاستیک، به دلیل چرخه عمر کم و حجم قابل توجه در تولید زباله، بازیافت با حجم بالا را به خود اختصاص خواهد داد. انتظار می رود، سیاست های دولت ها و اهداف اساسی با هدف ادغام روند بازیافت در صنعت بسته بندی در دوره آینده به رشد بازار بازیافت پلاستیک های بسته بندی کمک نماید.

صنایع غذایی و آشامیدنی، از طیف گسترده ای از پلاستیک ها مانند پلی اتیلن سبک، پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن ترفتالات، پلی پروپیلن و پلی استایرن برای بسته بندی، ذخیره سازی، سهولت حمل و نقل، حفظ جذابیت غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی ها استفاده می کنند. مصرف کنندگان، این پلاستیک ها را را پس از استفاده دفع می کنند و این باعث ایجاد زباله ها و ضایعات با حجم زیاد می شود که به عنوان مواد اولیه در صنعت بازیافت پلاستیک قابل استفاده اند. علاوه بر این در آینده، تعداد فزاینده سیاست ها و ابتکارات مربوط به زباله ها و ضایعات پلاستیکی، مانند تعدیل هزینه های بسته بندی برای حفاظت از محیط زیست، پیشرفت در طراحی بسته بندی ها جهت بهبود بازیافت و … سبب خواهند شد تا به افزایش حجم بازیافت پلاستیک کمک شود.

انتظار می رود بازیافت مواد پلیمری مبتنی بر پلی اتیلن، در دوره ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ میلادی با سریعترین میزان رشد مواجه باشد. تقاضای زیاد برای این ماده (پلی اتیلن) به صورت نو و تازه، همراه با چرخه عمر کوتاه آن و نیز سهولت نسبی بازیافت ضایعات تولید شده با پلی اتیلن، سهم عمده ای را در این سرعت رشد خواهند شد. همچنین پیش بینی می شود، این عوامل در طی دوره مورد پیش بینی، به صورت مداوم سهم بیشتری را از آن خود کنند. به این معنا که تاثیرشان در طی مدت مورد مطالعه، به صورت ممتد در حال افزایش باشد. لازم به ذکرست که پلی اتیلن، اولین بیشترین مصرف را بین سایر پلیمرها در جهان داراست.

تجزیه و تحلیل جغرافیایی بازار بازیافت پلاستیک

بازار بازیافت پلاستیک APAC شاهد تغییراتی اساسی در سنوات اخیر بوده است. از زمان ممنوعیت واردات انواع ضایعات و زباله های غیرصنعتی به چین در پایان سال ۲۰۱۷، ما شاهد افزایش قابل توجه در واردات انواع ضایعات پلاستیک به کشورهای جنوب آسیا مانند اندنونزی، مالزی، هند، تایلند و ویتنام بوده ایم. این امر با جا به جایی تعداد زیادی از تولید کنندگان مستقر در چین به این مکانها و افزایش سطح ظرفیت های فرآیند پلاستیک در این کشورها صورت گرفته است.

بازار بازیافت پلاستیک APAC از پتانسیل بالایی برخوردارست و انتظار می رود در دوره پیش بینی شده، نرخ رشد مرکب سالانه این منطقه به ۸.۹ برسد. این رشد به توسعه تعداد قابل توجهی از کارخانجات بازیافت با مقیاس کوچک نسبت داده می شود. علاوه بر این، در طولانی مدت انتظار می رود که بازار از بی ثباتی ناشی از این ممنوعیت چین، بهبود یابد. به دلیل وجود نیروی کار کم هزینه و هنجارها و مقررات زیست محیطی ملایم، این کشورها سهم بیشتری را در این بازار – بازار بازیافت پلاستیک – کسب خواهند کرد. با این وجود، انتظار می رود که برخی از عوامل نظیر قوانین و مقررات پیشنهادی برای کاهش واردات ضایعات پلاستیکی توسط این کشورها، تاثیر چندانی بر رشد بازار در این منطقه نداشته باشد.

چشم انداز رقابتی بازار بازیافت پلاستیک

برخی از بازیگران کلیدی در بازار بازیافت پلاستیک عبارتند از: MBA Polymers Inc. ، Phoenix Technologies International LLC ، Vikoz Enterprises Inc. ، Terracycle، KW Plastics، DS Smith PLC، PETCO، CarbonLITE Industries، Waste Connections Inc.، و Custom Polymers Inc.

تحولات استراتژیک اخیر بازیگران عمده بازار بازیافت پلاستیک

در فوریه سال ۲۰۱۸، دو شرکت Keil Anlagenbau GmBH و RAMPF Eco Solutions اعلام کردند که قصد دارند یک کارخانه تولید چندمنظوره پلی ال در دوبی راه اندازی کنند. پیش بینی می شود که در این کارخانه پلی ال های با کیفیت بالا از ضایعات PU و PIR تولید گردد و از این طریق شرکت به کاهش هزینه ها کمک کند و در عین حال حجم تولید زباله ها در محل کاهش یابد.

در آوریل ۲۰۱۹، MOL Group از امضای توافقنامه خرید برای دستیابی به حجم قابل توجهی پلاستیک قابل بازیافت در آلمان خبر داد. این دستیابی به گروه MOL در ارایه طیف گسترده ای از پلی پروپیلن با کیفیت بالا، پلی آمید و سایر ترکیبات مبتنی بر بازیافت مکانیکی را می دهد.

سووالات اصلی که این تحقیق به آنها پاسخ داده است، عبارتند از :

  • سناریوی فعلی بازار جهانی بازیافت پلاستیک چیست؟
  • فناوری های نوظهور برای رشد بازیافت چه جایگاهی دارند؟
  • حجم تاریخی و حجم فعلی دسته بندی ها در بخش های گوناگون بازار چگونه است و پتانسیل آینده آنها چیست؟
  • فرصت های در حال تول برای بازیگران در بازار بازیافت پلاستیک چیست؟
  • مناطق کلیدی برای سرمایه گذاری کدامند؟
  • استراتژی اصلی اتخاذ شده توسط بازیگران اصلی برای گسترش سهم بازارشان چیست؟

*- نرخ رشد مرکب سالانه Compound annual growth rate یا CAGR اصطلاح ویژه‌ای برای یک کسب و کار و سرمایه‌گذاری است که با نسبت تصاعد هندسی، میزان ثابتی برای بازگشت سرمایه در یک دوره زمانی تعیین می‌کند. میزان رشد مرکب سالانه یک اصطلاح حسابداری نیست، اما اغلب برای توصیف برخی از عناصر کسب و کار استفاده می‌شود به عنوان مثال: درآمد، واحدهای تحویل شده و کاربران ثبت شده و غیره. میزان رشد مرکب سالانه اثر نوسانات بازده دوره ای را تعدیل می‌کند که در محاسبات ریاضی جواب بی‌ربط می‌دهد. میزان رشد مرکب سالانه به خصوص برای مقایسهٔ میزان رشد داده‌های مختلف مجموعه‌ای از دامنهٔ مشترک مانند رشد درآمد شرکت‌ها در همان صنعت است.

برچسب ها : ABS بازیافتیPET بازیافتیآینده عاری از ضایعاتاتحاد برای پایان ضایعات پلاستیکافزایش مصرفافزایش مصرف پلاستیکانقلاب بازیافتبازار بازیافت جهانیبازار بازیافت پلاستیکبازیافت زباله های پلاستیکبازیافت ضایعات پلاستیکبازیافت پلاستیکبازیافت پلیمرهازنجیره تولید صنعت پلاستیکساده سازی زنجیره ارزش بازیافت پلاستیکفناوری های نوین بازیافت

مفهومی تازه برای کابین هواپیما

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/04/Dettachable-Cabin.mp4

نصب چمن مصنوعی

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/03/Artificial-Grass_x264.mp4

کلاه ایمنی عایق صدا ساخته شده از کامپوزیت فایبرگلاس

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/01/video_2019-01-14_11-17-06.mp4

تزريق پليمر جهت ازدياد برداشت نفت

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/09/video_2019-09-05_00-03-54.mp4

تولید سوخت اتومبیل از فیلم های پلیمری

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/08/Automotive-fuel-from-plastic.mp4

تمام حقوق این سایت متعلق به ماهنامه صنایع پلاستیک است. هرنوع برداشت غیر مجاز حتا به صورت اقتباس با تغییر کمتر از ۷۰ درصد متن مشابه به هر صورت، مشمول قانون حقوق مولفین و مصنفین و طرح شکایت خواهد شد.  © ۱۹۹۸-۲۰۲۲

ماهنامه صنایع پلاستیک

 بالاتر از میدان ونک، خ گاندی شمالی، خ برادران شریفی، شماره ۴٢، برج اداری خشایار، واحد ٣٠٣.

تلفن مرکزی: ٢٢۵١ ٨٨٧٧

روابط عمومی: ۶٨٣٨ ۶٧٢ ٠٩١٢

No Result
View All Result
  • Home

Copyright © 2017 JNews.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In