به گزارش صنایع پلاستیک،یکشنبه اول دی ماه ۹۸، دفتر توسعه صنایع پایین دستی مطابق روال معمول خود در روزهای یکشنبه، قیمت های پایه مواد پلیمری و شیمیایی (پتروشیمیایی) را اعلام کرد.
این قیمت های پایه جدید تا هشتم دی ماه اعتبار دارند و به مدت یک هفته مبنای معاملات در تالار محصولات پتروشیمی بورس کالای ایران خواهد بود.
فرمول کشف قیمت های پایه جدید بر پایه دو فاکتور بنا نهاده شده است. نخست میانگین قیمت دلار نیمایی که این هفته افزایشی بوده است و دست حدود ۱۵۰ تومان نسبت به هفته گذشته، افزایش داشته است. این ششمین هفته ایست که دلار نیمایی روندی رو به تصاعد داشته است. فاکتور دوم، میانگین قیمت های جهانی است که آنهم در مجموع نسبتا افزایشی بوده است. بهبود در بازارهای جهانی هم دو سه هفته ایست، از دیگر عوامل افزایش قیمت های پایه در ایران بوده است.
در نتیجه انتظار بر این است که به جز انواع پلی پروپیلن، سایر گروه های کالایی با افزایش قیمت پایه و حتا جهش در قیمت پایه مواجه شوند.
نرخ دلار مبنای کشف قیمت های پایه امروز، ۱۱۲.۵۸۲ ریال در نظر گرفته شده که نسبت به هفته گذشته ۲.۰۴۸ ریال معادل ۱.۸۵ درصد افزایش را به ثبت رسانده است.
جدول مقایسه ای قیمت های جدید (۱دی) مواد اولیه پلیمری در بورس کالا با قیمت های قدیمی ( ۲۴ آدر)