به گزارش صنایع پلاستیک، «رضا قاسمی شهری» در دیدار با حسین دُر رئیس و اعضای اتحادیه سراسری صنایع پاییندستی پتروشیمی کشور با اشاره به نقش و جایگاه محصولات پلیاتیلن ترفتالات در تامین مواداولیه صنایع پزشکی، نساجی، بستهبندی موادغذایی و …، خواستار تامین نیازهای بازار با مشارکت تشکلهای صنفی و پتروشیمیها شد. وی در حالی در این دیدار از افزایش ۱۸ درصدی تولید انواع محصولات پلی اتیلن ترفتالات ایران خبر داد که پیشتر و در این لینک از برنامه این افزایش خبر داده بود، که به این ترتیب این برنامه محقق شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اعلام اینکه فعالیتهای این زنجیره پلیاتیلن ترفتالات توسعهمحور و پروژه محور است، تصریح کرد: ارتباط، تعامل و همکاری با شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها، افزایش نسبت تولید به ظرفیت اسمی از ۶۷ درصد سال ۹۷ به ۸۵ درصد در سال «جهش تولید»، عرضه گریدهای جدید و متنوع همچون گرید چادرمشکی، LOW MELT، حمایت از سازندگان و تولیدکنندگان قطعات یدکی، ماشین آلات ثبات و دوار با هدف کاهش ریسک تولید و صرفهجویی ارزی از جمله مهمترین برنامههای در دست اقدام پتروشیمی شهید تندگویان است.
این مقام مسوول در ادامه افزود: مدیریت و کارکنان پتروشیمی شهید تندگویان خود را همانند سربازی در سنگر تولید میدانند که تمام تدبیر وتلاششان را در راستای خودکفایی از واردات محصولات پلیمری است، بیان کرد: فعالیت دلالان و تعارض بین کف عرضه تعیین شده و صادرات در اراده و عزم آهنین کارکنان پتروشیمی نخواهد شد.
در این نشست، «حسین در» با تشکر از فعالیتهای پتروشیمی شهید تندگویان به ویژه در تولید گریدهای جدید، همکاری مثبت و سازنده این شرکت با تولید کنندههای داخلی را قابل تقدیر توصیف کرد و خواستار تعامل و هماهنگی بیشتر اتحادیه با پتروشیمی تندگویان در زمینههای مختلف از جمله پژوهش و فن آوری شد.
رئیس اتحادیه سراسری تعاونیهای تامین نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی کشور افزود: با توجه به نیاز روز افزون کشور به محصول مهم و استراتژیک پت، توسعه پتروشیمی شهید تندگویان و افزایش ظرفیت تولید آن امری مهم و حیاتی است که امیدوارم با درایت مدیران و تعهد و تخصص کارکنانش این امر همانند گذشته با جدیت پیگیری شود.
وی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی با هدف تسریع در فرآیند ساخت شهرکهای پتروشیمی در مناطق ویژه اقتصادی، تاکید کرد: احداث پارک پتروشیمیها و شهرکهای پتروشیمی در مناطق ویژه اقتصادی مزیتهایی همچون نزدیکی به دریا و آبهای آزاد، نزدیکی به شرکتهای پتروشیمی و کاهش هزینههای حمل و نقل را به همراه دارد و زمینه جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و تولیدکنندگان داخلی و خارجی را فراهم میکند.
در، یادآور شد: ساخت و توسعه شهرکهای تخصصی پتروشیمی علاوه بر اشتغال و ارزآوری، رشد صنایع پایین دستی، تکمیل زنجیرههای ارزش زمینه ساز بی نیازی از واردات برخی از محصولات و گریدهای پلیمری و پتروشیمیایی خواهد شد.