• آخرین
  • Trending
  • All
بازار نزولی اتیلن آسیا در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی

بازار نزولی اتیلن آسیا در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی

23 آگوست 2019
رفع مشکلات زباله ایتالیا با انجام اصلاحیه ای در مقررات بسته بندی

رفع مشکلات زباله ایتالیا با انجام اصلاحیه ای در مقررات بسته بندی

3 دسامبر 2023
نشست مذاکره درباره آلودگی های پلاستیک در کنیا

نشست مذاکره درباره آلودگی های پلاستیک در کنیا

3 دسامبر 2023
درمان زخم های پوستی با استفاده از باندهای پلیمری

درمان زخم های پوستی با استفاده از باندهای پلیمری

20 سپتامبر 2023
ارائه فرآیند تولید پلیمر با کیفیت صنعت کفش توسط شرکت BASF

ارائه فرآیند تولید پلیمر با کیفیت صنعت کفش توسط شرکت BASF

17 سپتامبر 2023
تولید پلیمرهای کراس لینک توسط شرکت کووسترو و تحول در دنیای پلاستیک ها

تولید پلیمرهای کراس لینک توسط شرکت کووسترو و تحول در دنیای پلاستیک ها

13 سپتامبر 2023
تحول دنیای تولید پلاستیک توسط فناوری ADAM

تحول دنیای تولید پلاستیک توسط فناوری ADAM

21 آگوست 2023
شیشه هوشمند یک نوآوری از پلیمرهای کریستال مایع

شیشه هوشمند یک نوآوری از پلیمرهای کریستال مایع

21 آگوست 2023
کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

کاهش فقر در کنیا از طریق زباله های پلاستیک

16 آگوست 2023
استراتژی جالب یکی از سازندگان ماشین آلات تولید پلاستیک برای نسل های آینده

استراتژی جالب یکی از سازندگان ماشین آلات تولید پلاستیک برای نسل های آینده

12 آگوست 2023
شرکت سلف گروپ دانش فنی قالب های چرخشی پلاستیک شرکت آوانتک را به اروپا می آورد

شرکت سلف گروپ دانش فنی قالب های چرخشی پلاستیک شرکت آوانتک را به اروپا می آورد

6 آگوست 2023
معرفی افزودنی جدید بهبود دهنده چسبندگی پلیمرها توسط شرکت Eastman

معرفی افزودنی جدید بهبود دهنده چسبندگی پلیمرها توسط شرکت Eastman

29 جولای 2023
تولید پلیمر مورد استفاده در تجهیزات دامپروری توسط شرکت BASF

تولید پلیمر مورد استفاده در تجهیزات دامپروری توسط شرکت BASF

26 جولای 2023
  • Home
چهارشنبه, دسامبر 6, 2023
-18 °c
ماهنامه صنایع پلاستیک
  • صفحه اصلی
  • پلیمر در ایران
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • پلیمر در جهان
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • بورس کالای ایران
    • اقتصاد بین الملل
  • پتروشیمی
    • خبر
    • فیلم
    • گالری
  • صنعت ایران
    • مشکلات صنعت پلاستیک ایران
    • موقعیت های صنعت پلاستیک ایران
  • آموزشی
    • آموزش علمی
    • آموزش فنی
    • گالری فیلم
    • گالری تصویر
  • همایش/نمایشگاه
    • نمایشگاههای داخلی
    • همایش های داخلی
    • نمایشگاههای خارجی
    • همایش های خارجی
  • با مسوولیت خودم
    • خاطرات و خطرات
    • یادداشت های ۲۰۲۰ (احمد علی ساعت نیا)
  • PIMI
No Result
View All Result
ماهنامه صنایع پلاستیک
No Result
View All Result
Home اقتصادی اقتصاد بین الملل

بازار نزولی اتیلن آسیا در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی

admin توسط admin
23 آگوست 2019
in اقتصاد بین الملل, خبر, پتروشیمی جهان
0
بازار نزولی اتیلن آسیا در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی

بازار نزولی اتیلن آسیا در نیمه نخست سال 2019 میلادی موسسه S&P Global هفته جاری در گزارشی به بررسی پیش‌بینی‌ها از وضعیت بازار محصولات پتروشیمی در آسیا در نیمه اول سال ۲۰۱۹ پرداخته و با اشاره به اینکه سال جدید میلادی برای این بازارها سالی با نشیب و فراز زیاد است می‌نویسد: افزایش سرعت و شتاب تولید محصولات پتروشیمی و سیاست‌هایی مثل ادغام مجتمع‌های قدیمی، ایجاد مجتمع‌های جدید، استفاده از ظرفیت پتروپالایشگاه‌ها، سرمایه‌گذاری‌های مجدد در صنعت پتروشیمی و… همگی باعث شده انتظار رشد تولید محصولات این گروه را در سال جاری داشته باشیم.

به گزارش صنایع پلاستیک به نقل از دنیای اقتصاد، در این بین تلاش چین برای جلوگیری از افت بیشتر رشد اقتصادی و کاهش مشکلات تجاری بین واشنگتن و پکن نیز به کمک این بازار خواهند آمد و به این ترتیب انتظار می‌رود شاهد بهبود اوضاع صنعت و بازار پتروشیمی در سال جاری در آسیا باشیم. شرکت‌های بخش خصوصی در اقصی نقاط قاره زرد و در منطقه منا به خصوص در کشورهای عربی مثل عربستان و امارات و حمایت‌های دولتی از این صنعت همگی برای رونق امسال صنعت پتروشیمی کافی است.

کشش بازار برای تغییرات قیمتی

سوالی که در این بین مطرح می‌شود آن است که آیا بازارهای جهانی قابلیت جذب این میزان عرضه محصول را دارند؟ آیا مازاد عرضه این محصولات باعث افت قیمت آن نخواهد شد؟ کارشناسان معتقدند پاسخ به این سوال بستگی بالایی به وضعیت اقتصادی چین و آمریکا دارد. S&P Global در این گزارش بخش‌های مختلفی را در صنعت پتروشیمی بررسی کرده است که در این گزارش به خلاصه‌ای از وضعیت اتیلن خواهیم پرداخت. بنا بر این گزارش در نیمه دوم سال جاری حاشیه سود تولید اتیلن به میزان قابل توجهی کاهش یافت که دلیل این امر نیز افت قیمت بسیاری از محصولات پتروشیمی در همان دوره ناشی از تزلزل در قیمت نفت و نفتا بود.

مطالب مرتبط

خواب خرگوشی پتروشیمی های ایران و فاجعه در صنعت ایران از سال ۱۴۱۰ به بعد!

وعده تامین خوراک پتروشیمی‌ها با جمع‌آوری گازهای همراه نفت!

خبر راه اندازی مجدد کارخانجات تولیدی تهران و سووالاتی بی جواب!!

قیمت نفتا در فاصله ۶ ماه گذشته بیش از ۱۰۰ دلار افت کرده و این موضوع روی قیمت بسیاری از محصولات اثر مستقیم داشته است. با این حال احتمال اینکه قیمت در سال جاری باز هم کاهش یابد بعید نیست. بر اساس این گزارش قیمت اتیلن در بازارهای آسیا در نیمه اول سال جاری در سطوحی پایین تر از میانگین قیمت‌های سال گذشته قرار خواهد گرفت. این موضوع به دلیل آن است که انتظار می‌رود سطوح بهره برداری از این محصول در سال جاری افزایش یابد. در ژاپن و کره جنوبی انتظار می‌رود میزان تولید اتیلن در سال جاری افزایش یابد.

به‌عنوان مثال در کره جنوبی پیش بینی می‌شود میزان تولید در سال جاری ۷/ ۸ درصد افزایش یابد که این رقم بالایی برای تولید این محصول محسوب می‌شود. در ژاپن در سال گذشته از ۱۲ مجتمع ۴ تای آنها در حالت اورهال به سر می‌بردند که امسال به بهره برداری می‌رسند یا برخی خطوط بسته تولیدی در کره‌جنوبی امسال به مرحله تولید خواهند رسید. در جنوب شرقی آسیا پروژه‌های توسعه مجتمع پالایشگاهی و پتروشیمی RAPID با بهره‌برداری از امکانات جدید در سال ۲۰۱۹ تولید خود را افزایش می‌دهند. این امکانات شامل راه‌اندازی کراکر بخار است که قادر به تولید ۲/ ۱ میلیون تن در سال اتیلن بیشتر است. با این حال احتمالا راه‌اندازی این پروژه به نیمه اول امسال نرسد و تاثیر آن در این مدت چندان بالا نباشد.

پراکندگی در بازارهای مختلف اتیلن

این گزارش در ادامه می‌نویسد در سال ۲۰۱۹ میزان مصرف اتیلن در آسیا ۵/ ۳ درصد افزایش می‌یابد که در مقایسه با رشد بالای تولید می‌تواند افت قیمت‌ها را تقویت کند و هم اکنون نیز نگاهی به قیمت‌ها در بازارهای آتی اتیلن آسیا برای نیمه دوم سال این موضوع را تایید می‌کند. قیمت اتیلن در بازارهای آسیایی در سه ماه چهارم سال گذشته حدود ۳۰۰ دلار از میانگین قیمت‌های این محصول در فاصله ماه‌های ژانویه تا سپتامبر پایین‌تر بود و از محدوده هزار و ۳۰۰ دلار در هر تن به زیر هزار دلار در هر تن رسیده بود که دلیل این امر را نیز افزایش عرضه این محصول از سمت خاورمیانه و جنوب شرق آسیا اعلام می‌کنند. در این رابطه حتی پیش بینی می‌شود میزان تولید و صادرات این منطقه امسال باز هم بالاتر برود. ژاپن احتمالا ۷۰۰ هزار تن اتیلن را از محل بازگشت مجتمع‌های تعطیل شده در سال قبل به بازار تزریق خواهد کرد که این موضوعات برای بازار خسارت‌بار است.

مالزی و کره‌جنوبی نیز وضعیتی مشابه را در تولید بیشتر این محصول تجربه خواهند کرد زیرا ۵ پروژه را با مجموع ظرفیت ۲۴/ ۲ میلیون تن در سال در سه ماه سوم و چهارم سال گذشته نهایی کرده‌اند که انتظار می‌رود تا اواسط امسال به بازار وارد شود. حدود ۳۸۷ هزار تن محصول در کره جنوبی به دلیل بازگشت چهار کارخانه که به منظور تعمیر و نگهداری بسته شده بودند به تولید اضافه خواهد شد و در مالزی با تغییراتی که شرکت پتروناس در خطوط تولیدی خود داده میزان تلفات تولید کاهش خواهد یافت. در این بین بعید نیست در سال جاری میزان نقل و انتقال محصولات پتروشیمی از آمریکا به بازار آسیا افزایش یابد.

کارشناسان معتقدند به دلیل چالش‌هایی که در حوزه تجارت آمریکا با چین اتفاق افتاده واشنگتن بازارهایی را در سایر کشورهای آسیایی به دست آورده که ورود محصولات آمریکایی می‌تواند باز هم مازاد عرضه را در این منطقه تقویت کند که این موضوع روی سایر محصولات زنجیره اثر کاهشی به همراه خواهد داشت. آمریکا اکنون به یک کشور با خالص صادرات اتیلن تبدیل شده است و این موضوع باعث شده حجم صادرات به سایر کشورهای منطقه تحت الشعاع قرار بگیرد. در چنین شرایطی اختلاف قیمت‌ها بین بازارهای آسیایی و سایر نقاط دنیا افزایش می‌یابد اما بازار دیر یازود شرایط را متعادل خواهد کرد زیرا با افت قیمت‌ها در منطقه آسیایی روبه‌رو‌ می‌شویم و برای صادرکنندگان آمریکایی مقرون به صرفه نیست محصول خود را با این قیمت‌ها به فروش برسانند.

این در شرایطی است که در آسیا هم یکنواختی در مصرف وجود ندارد و برخی کشورها مثل چین نقش مهم‌تری‌ در مصرف این محصولات برای رشد صنایع پایین دستی ایفا می‌کنند که به عقیده برخی ممکن است تقاضای وارداتی را حتی تقویت کند. به هر حال آنچه مشخص است وضعیت بازار اتیلن در آسیا به شدت به متغیرهای متعددی وابسته است اما آنچه در مجموع می‌توان از آینده این بازار پیش بینی کرد روند کاهشی قیمت در نیمه اول سال است.

رشد ارزش بازار تا ۲۰۲۶

در پایان ذکر این نکته اهمیت دارد که بازار اتیلن در دنیا ۱۱۵ میلیارد دلار ارزش دارد و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۶ ارزش این بازار به ۲۴۶ میلیارد دلار برسد. اتیلن با توجه به نقشی که در تولید پلیمرها دارد برای صنایع مختلف ارزش بالایی دارد و همین موضوع باعث شده تا سامان دهی این بازار از اهمیت زیادی برخوردار شود. در شمال آمریکا و خاورمیانه استفاده از پروپان و بوتان به‌عنوان ماده اولیه تولید اتیلن مرسوم است که از نفتا ارزان تر است اما در آمریکای شمالی به دلیل دسترسی به ذخایر گاز شیل استفاده از اتان منجر به افزایش ظرفیت‌های تولید اتیلن در این مناطق شده است.

در آسیا، اقیانوس آرام و غرب اروپا استفاده از نفتا مرسوم است که در این رابطه تغییر قیمت نفتا می‌تواند روی قیمت این محصولات و هزینه‌های تولید آن اثر بگذارد. این در شرایطی است که یکی از محصولات مهم که از اتیلن مشتق می‌شود پلی اتیلن است که در قالب انواع سنگین، سبک، خطی و… عرضه می‌شود بنابر این هرگونه تغییر در قیمت اتیلن می‌تواند بازار پلی اتیلن را نیز در دنیا تحت تاثیر قرار دهد. در حال حاضر انتظار می‌رود بخش اکسید اتیلن از مشتقات اتیلن، سریع ترین رشد مصرف و قیمت را در سال جاری داشته باشد. این محصول عمدتا به‌عنوان مواد خام در بخش‌های مختلف تولیدات شیمیایی استفاده می‌شود.

ترکیبات مونو اتیلن گلیکول که در تولید الیاف پلی استر در صنایع نساجی، رزین ها، PET بطری و محصولات ضد یخ استفاده می‌شود از مشتقات اتیلن هستند. اتیلن اکسید شامل اتوکسیلات، اکسید گلیکول، اتانولامین و سایر محصولات نیز که در تولید پاک‌کننده‌های آشپزخانه، شامپو ها، سوخت‌ها، حلال‌ها و… استفاده می‌شود همگی متاثر از تغییرات قیمتی بازار اتیلن در سال جاری خواهند بود.

برچسب ها : S&P Globalآسیااقیانوس آرامبازار اتیلن آسیابازار نزولی اتیلنبوتانتقاضای وارداتتوسعه مجتمع پالایشگاهی و پتروشیمی RAPIDسال 2019صنایع پایین دستی پتروشیمیغرب اروپامالزیمواد اولیه تولید اتیلننفتانیمه نخست سال 2019پروپانپیش بینی توسعه صنعت پتروشیمی در سال 2019چینژاپنکاهش صد در صد نفتاکره جنوبی

مفهومی تازه برای کابین هواپیما

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/04/Dettachable-Cabin.mp4

نصب چمن مصنوعی

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/03/Artificial-Grass_x264.mp4

کلاه ایمنی عایق صدا ساخته شده از کامپوزیت فایبرگلاس

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/01/video_2019-01-14_11-17-06.mp4

تزريق پليمر جهت ازدياد برداشت نفت

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/09/video_2019-09-05_00-03-54.mp4

تولید سوخت اتومبیل از فیلم های پلیمری

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/08/Automotive-fuel-from-plastic.mp4

تمام حقوق این سایت متعلق به ماهنامه صنایع پلاستیک است. هرنوع برداشت غیر مجاز حتا به صورت اقتباس با تغییر کمتر از ۷۰ درصد متن مشابه به هر صورت، مشمول قانون حقوق مولفین و مصنفین و طرح شکایت خواهد شد.  © ۱۹۹۸-۲۰۲۲

ماهنامه صنایع پلاستیک

 بالاتر از میدان ونک، خ گاندی شمالی، خ برادران شریفی، شماره ۴٢، برج اداری خشایار، واحد ٣٠٣.

تلفن مرکزی: ٢٢۵١ ٨٨٧٧

روابط عمومی: ۶٨٣٨ ۶٧٢ ٠٩١٢

No Result
View All Result
  • Home

Copyright © 2017 JNews.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In