• آخرین
  • Trending
  • All
حربه خریداران پتروشیمی برای سو استفاده از تحریم ها

حربه خریداران پتروشیمی برای سو استفاده از تحریم ها

۲ دی ۱۳۹۸
مهندس ساعت نیا در ضیافت انجمن همگن: “حکم اعدامم را خودم امضا می کنم!!”

مهندس ساعت نیا در ضیافت انجمن همگن: “حکم اعدامم را خودم امضا می کنم!!”

۲۴ فروردین ۱۴۰۱
شاد باش نوروزی؛ نگاهی به الزامات و ضرورتهای صنعت ایران در قرن جدید!

شاد باش نوروزی؛ نگاهی به الزامات و ضرورتهای صنعت ایران در قرن جدید!

۱ فروردین ۱۴۰۱
تولید مواد سبک وزن پلیمری برای جایگزینی با قطعات فلزی در صنعت خودروسازی اروپا

تولید مواد سبک وزن پلیمری برای جایگزینی با قطعات فلزی در صنعت خودروسازی اروپا

۲۶ اسفند ۱۴۰۰
خانواده جدید مستربچ ها برای کمک به بازیافت محصولات تیره پلاستیکی

خانواده جدید مستربچ ها برای کمک به بازیافت محصولات تیره پلاستیکی

۱۹ اسفند ۱۴۰۰
تولید رنگ عایق بدنه لوکوموتیو برای جلوگیری از اتلاف انرژی

تولید رنگ عایق بدنه لوکوموتیو برای جلوگیری از اتلاف انرژی

۱۸ اسفند ۱۴۰۰
تولید نانو کامپوزیت های زیستی با خواص مکانیکی عالی برای استفاده در ایمپلنت ها

تولید نانو کامپوزیت های زیستی با خواص مکانیکی عالی برای استفاده در ایمپلنت ها

۱۷ اسفند ۱۴۰۰
اعلام قیمت پایه جدید محصولات پتروشیمی تا نیمه اسفند +لینک دانلود+ جدول مقایسه ای

اعلام قیمت پایه جدید محصولات پتروشیمی تا نیمه اسفند +لینک دانلود+ جدول مقایسه ای

۸ اسفند ۱۴۰۰
پلاستیک های زیستی جایگزینی مناسب برای صنایع بسته بندی یکبار مصرف مواد غذایی

پلاستیک های زیستی جایگزینی مناسب برای صنایع بسته بندی یکبار مصرف مواد غذایی

۱۸ اسفند ۱۴۰۰
تولید فوم سرد صندلی خودرو به کمک فناوری نانو و پلیمرها

تولید فوم سرد صندلی خودرو به کمک فناوری نانو و پلیمرها

۱۹ اسفند ۱۴۰۰
اعلام قیمت پایه جدید مواد پلیمری و شیمیایی تا ۸ اسفند ۱۴۰۰ +لینک دانلود

اعلام قیمت پایه جدید مواد پلیمری و شیمیایی تا ۸ اسفند ۱۴۰۰ +لینک دانلود

۱ اسفند ۱۴۰۰
کامپوزیت های گرمانرم پلاستیکی برای تولید قطعات خودرو به جای فلزات

کامپوزیت های گرمانرم پلاستیکی برای تولید قطعات خودرو به جای فلزات

۱۸ اسفند ۱۴۰۰
تلاش شرکتهای بسته بندی بریتانیایی برای تولید فیلم کششی بازیافتی

تلاش شرکتهای بسته بندی بریتانیایی برای تولید فیلم کششی بازیافتی

۲۵ بهمن ۱۴۰۰
  • Home
پنج شنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۱
-18 °c
ماهنامه صنایع پلاستیک
  • صفحه اصلی
  • پلیمر در ایران
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • پلیمر در جهان
    • خبر
    • گالری
    • فیلم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • بورس کالای ایران
    • اقتصاد بین الملل
  • پتروشیمی
    • خبر
    • فیلم
    • گالری
  • صنعت ایران
    • مشکلات صنعت پلاستیک ایران
    • موقعیت های صنعت پلاستیک ایران
  • آموزشی
    • آموزش علمی
    • آموزش فنی
    • گالری فیلم
    • گالری تصویر
  • همایش/نمایشگاه
    • نمایشگاههای داخلی
    • همایش های داخلی
    • نمایشگاههای خارجی
    • همایش های خارجی
  • با مسوولیت خودم
    • خاطرات و خطرات
    • یادداشت های ۲۰۲۰ (احمد علی ساعت نیا)
  • PIMI
No Result
View All Result
ماهنامه صنایع پلاستیک
No Result
View All Result
Home پتروشیمی پتروشیمی ایران

حربه خریداران پتروشیمی برای سو استفاده از تحریم ها

در حال حاضر با وجود اینکه ارز صادرات غیر نفتی به شدت کاهش یافته، با این حال درآمد ارزی حاصل پتروشیمی ها همچنان در این بخش حفظ شده، البته صادرکننده ها معتقدند فشارهای تحریمی باعث برخی از خریدران بین المللی از وضعیت کنونی سواستفاده کنند و فروشنده های ایرانی را با حربه رقابت مقابل هم قرار می دهند.

admin توسط admin
۲ دی ۱۳۹۸
in پتروشیمی ایران
0
حربه خریداران پتروشیمی برای سو استفاده از تحریم ها

به گزارش صنایع پلاستیک، دولت در سال جاری توانسته نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار درآمد ارزی به سامانه نیما وارد کند، هر چند محل دریافت آن به طور کامل آشکار نشده، اما قابل پیش بینی است که بخش عمده آن از طریق صادرات پتروشیمی ها بدست آورده که به طور تقریبی ۱۲ میلیارد دلار است.

از آنجایی که پیش از این جعفر ربیعی مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری موج ضمن تاکید بر اینکه تحمیل تحریم علیه صنایع پتروشیمی موضوع تازه ای نیست و پیش از این نیز مدیریت شده گفته بود که در شرایط کنونی با وجود تشدید تحریم ها افزایش تولید و صادرات پتروشیمی در حال انجام بوده و در بلندمدت برنامه ریزی برای انجام پروژه های جدید است، از این رو حفظ صادرات موجود رویکرد کنونی تولیدکنندگان است.

در همین رابطه مسعود حسنی مدیرعامل پتروشیمی پارس نیز اعلام کرده در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تولید و صادرات محصولات مختلف بین ۲۰ تا ۶۰ درصد افزایش داشته است، البته این رشد ۲۰ درصدی تولید و صادرات متناسب با شرایط تحریم است و اگر در کشور این مشکلات وجود نداشت به طور قطع صنعت پتروشیمی تا ۸۰ درصد ظرفیت رشد می کرد.

او با بیان اینکه تنها ۱۰ درصد از محصولات پتروشیمی در کشور ارزش افزوده می گیرد، افزود: در شرایط کنونی افزایش تاب آوری در صنایع تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر به گذشته، درست در زمانی که نفت بشکه ای ۱۰۰ دلار به فروش می رفت نگاه کنید شاهد این هستیم که تاب آوری در مقابل تحریم ها افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

وعده تامین خوراک پتروشیمی‌ها با جمع‌آوری گازهای همراه نفت!

جلسه شبانه ستاد اقتصادی دولت برای کسب رضایت دلارآوران

اخذ مالیات بر صادرات بر متانول، اوره، پلی اتیلن و قیر از سال ۱۴۰۱!

ارز کالاهای غیرصادراتی از کجاست؟

در سال جاری میزان صادرات غیرنفتی کاهش یافته است و شاید بتوان گفت از ۴۰ میلیارد دلار به ۲۰ میلیارد دلار رسیده است، با این حال در شرایط کنونی برآورده شدن نیاز ارزی کشور از طریق صادرات کالاهای غیر نفتی ادعای صادرکننده های پتروشیمی را تایید می کند، تقی صانعی  در پاسخ به این سووال که چطور ممکن است مجموع صادرات غیر نفتی ایران کاهش یافته باشد، اما در بخش پتروشیمی شاهد رشد تولید باشیم، اظهار کرد: افزایش تولید و صادرات محصولات ما یک واقعیت است، اما اینکه چطور ممکن است صادرات کالای غیر نفتی در سال جاری کاهش یافته و در مقابل صادرات ما افزایش یافته به عواملی بستگی دارد که به دلیل تحریم قادر به گفتن آن ها نیستم.

رسول اشرف زاده نیز با تاکید بر اینکه محصولات پتروشیمی مشتریان خاص خود را دارد، گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر تقاضا برای پتروشیمی بیشتر از عرضه هست، ایجاد فشار بر مصرف کنندگان این محصولات از سوی دولت آمریکا چندان کارساز نیست.

وی با بیان اینکه صادرات پتروشیمی به کشورهای مختلف قابل رصد کردن نیست، افزود: پتروشیمی در تمام نقاط دنیا متقاضی دارد از این رو تحریم ها با افزایش فشار بر یک یا چند بازار نمی تواند محدودیت چندانی ایجاد کند و از سوی دیگر قابل حمل توسط هر کشتی‌ هست، از این رو این محصول قابل صادرات با هر محصول دیگری است، بنابراین ایجاد محدودیت برای صادرات پتروشیمی کار ساده ای نیست و در حال حاضر تنها نقل و انتقالات مالی همکاری‌های ایران در بازارهای خارجی را با چالش مواجه کرده است.

در حال حاضر نباید از این واقعیت چشم پوشی کرد که بیش از ۱۰۰ صنعت وابسته به محصولات پتروشیمی هستند و اگر کشورهای صنعتی مواد اولیه مورد نیاز خود از این بخش را تامین نکنند خسارت های جبران ناپذیری می بینند، از این رو در آن سوی معاملات همواره طرف های خارجی نیز یا به دنبال راهکاری برای دور زدن تحریم ها هستند یا با طرف آمریکایی مذاکراتی برای گرفتن معافیت از تحریم را دنبال می کنند، این مساله به قدری جدی است که حتی برخی کشورهای منطقه نیز با وجود اینکه به سادگی می توانند از سایر کشورهای همسایه محصولات مورد نیاز خود را تامین کنند تمایل دارند بر سر محصولات پتروشیمی با ایرانی ها همکاری کنند. برای نمونه علی بن مسعود السئیدی وزیر صنایع و تجارت عمان در هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و عمان ضمن تاکید بر اینکه عمان در زمینه پتروشیمی توسعه خوبی داشته گفته بود« عمان می تواند در زمینه توسعه صادرات پتروشیمی همکاری ویژه ای داشته باشند که مناطق آزاد می تواند نقش مهمی برای دستیابی به این هدف داشته باشند.»

چالش های صنعت پتروشیمی

البته نباید فراموش کرد که فشار تحریم ها اگرچه نتوانتسته مانع از صادرات پتروشمی در ایران شود، اما چالش های دیگری پیش پای صادرکننده ها گذاشته است که دولت باید راهکارهای کلانی برای حل آن به اجرا بگذارد.

جلیل قسامی  درباره وضعیت کنونی بازار پتروشیمی معتقد است شرایط کاملا متاثر از سیاست های کلانی است که در بازار بین المللی به کار گرفته می شود و از آنجایی که بازار تا حدودی تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفته و شرکت های ایرانی برای تصاحب مشتریان در بازار خارجی با یکدیگر رقابت می کنند باعث شده برخی از خریداران خارجی از شرایط سواستفاده کنند و هموراه تلاش می کنند تا صادرکننده های ایرانی را در مقابل هم قرار دهند و با کمترین قیمت خریدار محصولات پتروشیمی ایران شوند.

قسامی با بیان اینکه باید در بازار استراتژیک عمل کرد، افزود: در شرایطی که مشتریان خارجی به دنبال سواستفاده از تحریم ها هستند تولیدکننده ها و صادرکننده های پتروشیمی ایران باید یک هلدینگ راه اندازی کنند و محصولات خود را به صورت مشترک از طریق همان هلدینگ به بازار صادر کنند.

حربه خریداران پتروشیمی برای سو استفاده از تحریم ها حربه خریداران پتروشیمی برای سو استفاده از تحریم ها

برچسب ها : آثار تحریم بر پتروشیمی هاافزایش ظرفیت تولید پتروشیمیایجاد رقابت بین پتروشیمی های ایرانیتاب آوری در صنایعتحریمتشدید تحریم هاجعفر ربیعیسامانه نیماشرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارسصادرات محصولات پتروشیمیصادرات کالای غیر نفتینیاز ارزیپتروشیمی ایرانپتروشیمی پارس

ویژه صنایع پلاستیک

مفهومی تازه برای کابین هواپیما

https://pimw.ir/wp-content/uploads/2019/04/Dettachable-Cabin.mp4

تمام حقوق این سایت متعلق به ماهنامه صنایع پلاستیک است. هرنوع برداشت غیر مجاز حتا به صورت اقتباس با تغییر کمتر از ۷۰ درصد متن مشابه به هر صورت، مشمول قانون حقوق مولفین و مصنفین و طرح شکایت خواهد شد.  © ۱۹۹۸-۲۰۲۲

ماهنامه صنایع پلاستیک

 بالاتر از میدان ونک، خ گاندی شمالی، خ برادران شریفی، شماره ۴٢، برج اداری خشایار، واحد ٣٠٣.

تلفن مرکزی: ٢٢۵١ ٨٨٧٧

روابط عمومی: ۶٨٣٨ ۶٧٢ ٠٩١٢

No Result
View All Result
  • Home

Copyright © 2017 JNews.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In