به گزارش واحد ترجمه و تولید محتوی صنایع پلاستیک، روز ۲۹ مهرماه، در کانال تلگرامی مان از افزایش دو برابری ظرفیت تولید شرکت توتال در مورد پلی پروپیلن های بازیافتی، برای اولین بار خبر دادیم. حال به نقل از وبسایت این شرکت، به صورت مشروح به آن خواهیم پرداخت. این شرکت با انتشار اطلاعیه ای مفصل از دو برابر شدن ظرفیت تولید پلیمرهای بازیافتی توتال برای خودروسازی خبر داد.
توتال تصمیم گرفته است ظرفیت تولید شرکت زیر مجموعه خود، Synova را دو برابر کند تا تقاضای رو به رشد بازار برای مواد بازیافتی با کارایی بالا را برآورده کند. تا اوایل سال ۲۰۲۱ ، سینووا که در نورماندی مستقرست،به یک رهبر فرانسوی در بخش خود بدل خواهد شد که سالانه ۴۰،۰۰۰ تن پلی پروپیلن بازیافتی (بازیافت شده) تولید می نماید. این پلی پروپیلن های بازیافتی مطابق با استانداردهای OEM خواهد بود که مورد درخواست صنعت خودروسازی و سازندگان خودرو است.
“والریه گاف – ‘Valérie Goff” معاون ارشد پلیمرها در شرکت Total Refining & Chemicals می گوید: ” از بین بسیاری از خصوصیات پلاستیک ها که می توان به آنها اشاره کرد، مایلم به کاهش وزن اقلام روزمره، بهبود راندمان انرژی و کاهش انتشار کربن و گازهای گلخانه ای به عنوان مزیت های مهم پلاستیک برای محیط زیست، اشاره کنم. وی افزاید: ” حالا با توسعه سهم مواد اولیه بازیافتی در تولید محصولات جدید، ما پاسخی مشخص به چالش مدیریت ضایعات و پایان عمر پلاستیک ارائه می دهیم و مطمئن می شویم که پایان عمر محصولات پلاستیکی در طبیعت نباشد.”
گاف ادامه می دهد: این سرمایه گذاری، که ادغام برای به دست آوردن سینوا در باقی مانده سال ۲۰۱۹ است، نقطه عطف جدیدی در فعالیت های اقتصاد چرخشی توتال را نشان می دهد و به هدف ما که تولید ۳۰ درصد پلیمرهای بازیافتی تا سال ۲۰۳۰ است کمک می کند.
توتال و پایان عمر پلاستیک ها
توتال یکی از بنیانگذاران،Alliance to End Plastic Waste یا اتحاد برای پایان دادن به ضایعات پلاستیک است، سازمانی که حدود ۴۰ شرکت عضو را از زنجیره ارزش پلاستیک و کالاهای مصرفی تولید شده از پلاستیک دور هم جمع نموده است. آنها پرداخت بیش از یک میلیارد دلار را متعهد شده اند با هدف نهایی سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری در طی ۵ سال آینده، تا به این وسیله راه حل هایی برای از بین بردن آلودگی های پلاستیک در محیط زیست و به ویژه اقیانوس ها ارایه دهند.
توتال جهت تولید پلیمرهای بازیافتی با کارایی بالا، بر روی همه اشکال بازیافت متمرکز شده و کار می نماید.به عنوان مثال، گروه کامپاندهای چرخشی، پلی پروپیلن و پلی اتیلنی حاوی حداقل ۵۰ درصد مواد بازیافتی با همان ویژگی های پلیمرهای نو درجه یک را تولید می کنند.
توتال همچنین به کمک دو شرکت , Saint-Gobain و Syndifrais نیروهایشان را یکی کرده اند، تا در سال ۲۰۲۰ یک کانال ازیافت پلی استایرن در فرانسه ایجاد نمایند. امکان سنجی تولید در مقیاس بزرگ در سایت های صنعتی گروه در کارلینگ فرانسه و فیولی بلژیک در حال انجامست.
توتال و بیوپلیمرها
علاوه بر همه اینها، توتال یک رهبر جهانی در بحث بیوپلاستیک ها یا پلاستیک های زیستی نیز به شمار می رود. سرمایه گذاری مشترک، توتال و Corbion PLA، باعث شده است که این دو شرکت صاحب یک کارخانه در تایلند شوند که در سال ۷۵.۰۰۰ تن پلی لاکتید اسید یا همان PLA تولید می کند. که صد در صد تجدید پذیر بوده و قابل بازیافت است. همچنین این محصولات زیست تخریب پذیر نیز هستند.
تولید هدف خود را تا سال ۲۰۳۰، تولید ۳۰ درصد کل پلیمرهایش از نوع پلیمرهای بازیافتی قرار داده است.
توضیح تصویر: این عکس از اکانت لینکدین شرکت توتال، که برای اولین بار این خبر را رسانه ای کرد، گرفته شده است. شرکت توتال، برای همین خبر از این تصویر در اکانت لینکدین خود استفاده کرده است.