به گزارش صنایع پلاستیک، این صنعت اغلب از شکافی که بین استعدادهای آشکار آن ایجاد میشود شکایت میکند، به طوری که نسلهای قبلی که بازنشسته میشوند و شرکتهای قدیمی خود را در مقابل شرکتهای جوانی میبینند که تکنولوژی، محور اصلی آنها است و با نیروهای ماهری که دارند میتوانند این صنعت را به سوی آینده پیش ببرند. در ادامه این مطلب به معرفی ۱۰ استارت آپ برتر در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی خواهیم پرداخت که در کنفرانس امسال هیوستون انتخاب شدند.
آیندهای با کربن کمتر و نفت ارزانتر واقعیتی است که با بهرهگیری از نیروی کار جوان میتواند محقق شود. چرا که نیروی جوان این قابلیت را دارد که هسته مرکزی انتقال و دستیابی صنعت به تکنولوژیهای جدید باشد؛ و این موضوع سادهسازی عملیات، کاهش هزینه و کاهش میزان انتشار گازها را به همراه دارد.
کنفرانس تکنولوژیهایی دریایی که امسال در هیوستون تگزاس برگزار شد؛ نوآوریهایی که میتواند به واسطه اتحاد و همکاری استارتآپها افزایش یابند را تشریح کرد.
۶۰ استارتآپ حاضر در این کنفرانس امکان انجام مصاحبه فشرده با ۴۰گروه و تیم سرمایهگذاری از شرکتهای بزرگی مانند شورون، بی.پی و شلومبرگر را داشتند. مجله تکنولوژیهای نفتی هم در گزارش خود آورده است که دفتر مرکزی بیش از نیمی از این استارتآپها در خارج از ایالت متحده آمریکا قرار دارد.
این رویداد با انتخاب ۱۰ استارتآپ نویدبخش از میان لیست شصت نفره به کار خود پایان داد. در ادامه به این استارتآپها اشاره میشود.
Syzygy Plasmonics
این استارتآپ درصدد است راکتوری تولید کند که به جای سوخت از نور برای تولید مواد اولیه شیمیایی استفاده کند. تحقق این امر در نهایت باعث کاهش درجه حرارت راکتور میشود و هدف آن کاهش هزینه و همچنین کاهش انتشار کربن به میزان حداقل ۵۰ درصد است.
سنسورفیلد – Sensorfield
در حالی که سنسورهای بیسیم از قبل موجود هستند، استارتآپ سنسورفیلد میخواهد با استفاده از پنلهای خورشیدی آنها را با هزینه کمتری توسعه دهد تا با این کار بدون نیاز به تعویض باتری، سنسورها را راحتتر حفظ کند. این سنسورها دادهها را در یک زمان واقعی و بدون خرابی در اثر جایگزینی باتری، انتقال میدهند. این یک جریان داده برای شرکتهای بالادستی است.
توکو- TOKU
هدف امکانات نظارتی استارتآپ توکو شناسایی و ردیابی نشت در خطوط لوله است. سیستم مانیتورینگ فشار این شرکت به شرکتهای نفت و گاز این امکان را میدهد که تمام عملکردشان را با وضوح هرچه بیشتر مشاهده کنند. امکاناتی مانند نظارت بر سطح مخزن، نظارت بر کارایی جک پمپ و مدیریت تزریق آب که همه اینها حول محور یک سیستم دی او تی(IIoT) با یک دستگاه سنجش فشار قرار گرفتهاند.
لیزر استریم – LaserStream
این شرکت برای بازرسی داخل لولهها از لیزر استفاده میکند. سیستم آنها مشخصات لوله یا لولهها را به صورت دیجیتال اندازهگیری و طراحی میکند. این شرکت دقت بالا در تعیین دقیق مشخصات لوله، حجم آن، مدلهای سایش، مقابله با کالیبره شدن در آینده، ناموفق بودن سیمکشی و لولهگذاری، خوردگی (زنگزدگی)، حفاری، ساییدگی (فرسایش)، آسیب خط سیم، چرخش و آسیب مکانیکی … را از جمله قابلیتهای این سیستم عنوان میکند.
لیفت ای تی سی – Lift ETC
بالابر (آسانسور) ETC با هدف تقویت فرایند بالابر مصنوعی انجام میشود. فرایند «آسانسور بنزین مایع» این شرکت قرار است علاوه بر کاهش تولید گازهای گلخانهای، هزینه فشردهسازی را برای چاههای بالابر گاز کاهش دهد. شرکت میگوید که این تکنولوژی میتواند به صورت سالانه ۳۵ درصد پسانداز شرکت کاپکس و ۵۵ درصد پسانداز شرکت اوپکس را افزایش دهد .
اونداکا – Ondaka
تکنولوژی دیجیتال در قلب این شرکت قرار دارد. این یک پلتفورم مدلسازی ۳ بعدی است که برای تصویرسازی وسایل و تجهیزات به کار گرفته میشود و این امکان را به کاربران میدهد که مدلهای سه بعدی از زیرساختهای موجود ایجاد کنند و سپس دادهها را از اسناد، نمودارها، عملکردها، اسکاندا( SCADA) ، JSAs به آن اضافه کنند.
اینگو سولوشنز – Ingu Solutions
اینگو قابلیت خود را بازرسان درونخطی توصیف میکند. این تکنولوژی لولهکش نام دارد و شامل بستههای حسگری هستند که میتوانند درون خطوط لوله نفت قرار گرفته تا مشکلاتی مانند نشت، نقص، ویژگیهای مغناطیسی و محدودیتها را بدون هیچگونه تعلیق یا اختلال در روند مرکزی رفع کنند.
دارک ویژن – Dark Vision
دارک ویژن یک فناوری مبتنی بر سونوگرافی برای تصویربرداری از درون چاههای نفت و گاز ایجاد کرده است. این فناوری میتواند با استفاده از مایعات غیرشفاف این امکان را در اختیار شرکتها قرار دهد که تصاویری دقیق و بدون محدودیتهای تکنولوژی سنتی تهیه کنند.
اویلا سافت – Oliasoft
این شرکت طرحریزی خودکار خوبی برای انجام محاسبات مسیر تا لوله جداره چاه، شبیهسازی انفجارهایی که در اثر فشار ایجاد میشوند و تحلیل و ارزیابی راهنما و لولهگذاری تهیه کرده است. این سیستم اطلاعات را از نرمافزارهای مبتنی بر ای.پی.آی(API) میگیرد و تنها یکی از چندین محصولی است که توسط این شرکت تولید شده است.
Cemvita Factory
هدف کارخانه جومیتا تبدیل دیاکسیدکربن برای ساخت یک آینده پایدار است. برنامه بکارگیری دیاکسیدکربن، از طریق یک فرآیند بیولوژیکی مصنوعی برای ساخت مواد مغذی و دارویی استفاده میکند که میتواند برای هر چیزی از جمله فعالیتهای کشاورزی تا صنایع شیمیایی به کار گرفته شود. این قابلیت میتواند در برنامه جمعآوری کربن موجود در گازهای گلخانهای برای تولید مواد اولیه به کار گرفته شود.
این مطلب از Oil and Gas Middle East توسط رامینا عسگری به فارسی برگردانده شده است.