به گزارش واحد ترجمه و تولید محتوی صنایع پلاستیک، یک استاد علوم و فناوری مواد غذایی در دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور یک بسته بندی مواد غذایی تخریب پذیر را ابداع کرده است که از سلولز ساخته شده است.
سلولز مورد نیاز این بسته بندی نوآورانه توسط ضایعاتی که تولیدکنندگان سویا در فرآیند تولید این محصول دارند، به دست آمده است. این ضایعات به هنگام فشرده سازی سویا باقی می ماند و معمولا هدر رفت سویاست.
ویلیام چن، استاد علوم و فناوری غذایی این باقی مانده سویا را از طریق فرآیند تخمیر به بسته بندی تخریب پذیر بدل کرده است.
این فناوری به صورت توامان می تواند به حل دو مشکل کمک نماید، از یکسو باعث کاهش تولید پلاستیک برای صنعت بسته بندی گردد و از سوی دیگر باعث کاهش زباله های مواد غذایی و ضایعات پلاستیک به کار رفته در بسته بندی پلاستیکی هم گردد.
پرفسور چن گفت:” میزان زباله غذایی که هر ساله تولید می شود به میزان ۱۵.۰۰۰ استخر شنا با ابعاد المپیکی است. این میزان دور ریز غذا بسیار زیادست. رویای من اینست که فناوری ما، که ارزان و ساده است، باعث شود تا ضایعات مواد غذایی و ضایعات پلاستیک کاهش یافته و محیطی پاکتر را ایجاد نماید.”