اشتراک گذاری

خبر, صنعت بازیافت

ممنوعیت استفاده از انواع پلاستیک یکبارمصرف در اسلواکی از سال ۲۰۲۱

ممنوعیت استفاده از انواع پلاستیک یکبارمصرف در اسلواکی از سال 2021

ممنوعیت استفاده از انواع پلاستیک یکبارمصرف در اسلواکی از سال ۲۰۲۱

نوشته شده توسط :admin
مدت زمان مطالعه : 1دقیقه

345

48

ممنوعیت استفاده از انواع پلاستیک یکبارمصرف در اسلواکی از سال 2021

به گزارش گروه ترجمه و تولید محتوی صنایع پلاستیک، دیروز چهارشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۱۹  پارلمان اسلواکی به ممنوعیت استفاده از انواع پلاستیک یکبارمصرف در این کشور از سال ۲۰۲۱ رای داد. ممنوعیت استفاده از انواع پلاستیک یکبارمصرف در اسلواکی از سال ۲۰۲۱ 

دولت اسلواکی روز چهارشنبه اعلام کرد که مصرف پلاستیک های یکبارمصرف از سال ۲۰۲۱ در این کشور ممنوع است. همچنین این کشور جهت پیوستن به اتحادیه اروپا به عضویت به کمپین کاهش آلودگی‌های دریایی این اتحادیه پیوست.

قانون جدید فروش هر گونه بشقاب پلاستیکی، فنجان، کارد و چنگال، همزننوشیدنی ، نی و  گوش پاک کن و موارد مشابه را از جمله محصولات مشمول این ممنوعیت می داند و از سال ۲۰۲۱ غیرقانونی خواهد بود.

۷۲ قانونگذار به لایحه مدیریت پسماند رای موافق، ۳۰ قانونگذار رای مخالف دادند و ۳۲ نماینده نیز به این لایحه رای ممتنع  دادند.

“لاسزلو سلیموس – Laszlo Solymos” وزیر محیط زیست اسلواکی  پس از رای گیری به خبرنگاران گفت: “هدف ما ایجاد انگیزه برای مردم جهت جدا سازی ضایعات و زباله ها و (برای) تولید کنندگان تولید محصولات قابل بازیافت است.”

کارشناسان مدیریت پسماند بر این باورند که این قانون باعث ایجاد رونق در استفاده از بسته بندی های قابل تجزیه زیست تخریب پذیر خواهد شد.

“کاتارینا کرتر- Katarina Kretter”، سخنگوی شرکت خصوصی بازیافت “ENVI-PAK” در گفتگو با خبرگزاری فرانسه ابراز امیدواری کرد قانون جدید بتواند سبب افزایش استفاده از جایگزین‌های پایدارتر بیشتری از منابع تجدید پذیر چوب، کاغذ یا بیو پلاستیک ها (پلاستیک‌های زیستی) در زندگی روزمره شود.

در اوایل سال جاری میلادی (۲۰۱۹)، اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا به ممنوعیت استفاده از پلاستیک های یکبار مصرف از جمله نی، کارد و چنگال و گوش پاک کن از سال ۲۰۲۱ رای دادند.

کمیسیون اروپا بر این  باورند درحدود ۷۰ درصد از ضایعات پلاستیکی هستند که باعث مسدود شدن اقیانوس‌های جهان شده اند، و علت مرگ گونه‌های وسیعی از لاک پشت‌ها، شیردریایی، نهنگ و مرغ دریایی از ماهی تا صدف همین ضایعات هستند.

دانشمندان هشدار می دهند ، همزمان با تجزیه کند انواع پلاستیک ، میکرو ذرات وارد زنجیره های مواد غذایی شده و در نهایت توسط انسان مورد مصرف قرار می گیرند، بررسی های انجام شده نشان می دهد رگه های سمی در مدفوع مردم در اروپا و آسیا دیده شده است.

AFP

Click the following banner, and find your Italian Made Machinery in 8 languages.

مطالب مرتبط برای شما