اشتراک گذاری

اخبار پلیمری, بورس کالای ایران, پتروشیمی ایران

برق مصرفی، لیست بیمه، میزان تولید و فاکتور فروش مبنای تعیین سهمیه در افق

برق مصرفی، لیست بیمه، میزان تولید و فاکتور فروش مبنای تعیین سهمیه در افق

نوشته شده توسط :admin
مدت زمان مطالعه : 1دقیقه

338

47

 

حمید صمدی، از چهره های سالم و خوشنام صنعت پلاستیک ایران و رییس هیات مدیره انجمن تولید کنندگان ظروف یکبارمصرفست، وی در مصاحبه ای که با خبرگزاری کار ایران داشته است، از آغاز طرح افق خبر داده است. این فعال صنعت پلاستیک عضو پارلمان بخش خصوصی، معتقدست که سامانه افق باعث حذف دلالان و سفته بازان و بازگشت ثبات به بازار می شود. وی همچنین از شناسایی واحدهایی که بیش از ده تن سهمیه دارند، در گام اول طرح افق خبر داده است و سپس معیارهای تعیین سهمیه های جدید را بر شمرده است. 

به گزارش صنایع پلاستیک،رئیس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف گفت: برای شناسایی واحدهایی که تولید ندارند ولی سهمیه گرفته و آن‌را در بازار آزاد به فروش می‌رسانند و همچنین حذف دلال‌ها، سازمان صمت هر استان طرح افق را اجرا کرد. این طرح که از هفته گذشته آغاز شده است تولیدکنندگان واقعی را بر اساس لیست بیمه، برق مصرفی ،تولید و سایر شاخص‌ها شناسایی می‌کند.

حمید صمدی رئیس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف در خصوص آخرین وضعیت مواد اولیه این صنف گفت:خوشبختانه با تمهیدات صورت گرفته از سوی وزارت صمت و با هماهنگی تشکل‌ها و انجمن‌ها اکنون وضعیت خیلی بهتر از سال گذشته شده و دسترسی برای تولید کنندگان آسان‌تر شده است.

وی ادامه داد: برای شناسایی واحدهایی که تولید ندارند ولی سهمیه گرفته و آن‌را در بازار آزاد به فروش می‌رسانند و همچنین حذف دلال‌ها، سازمان صمت هر استان طرح افق را اجرا کرد. این طرح که از هفته گذشته آغاز شده است تولیدکنندگان واقعی را بر اساس لیست بیمه، برق مصرفی ،تولید و سایر شاخص‌ها شناسایی می‌کند.

صمدی تصریح کرد:بر اساس این طرح به زودی تمام واحدهایی که بیش از ۱۰ تن مواد اولیه مصرف دارند شناسایی خواهند شد و از هفته‌های آینده شناسایی واحدهای زیر ۱۰ تن که صنایع کوچک را شامل می‌شوند آغاز خواهد شد. اکنون برخی از تولیدات واحدهای پتروشیمی کشور در قالب طرح افق قابل رهگیری هستند و از مهر ماه تمام تولیدات پتروشیمی در این طرح قرار می‌گیرند یوربدین ترتیب دست دلال‌ها از بازار کوتاه خواهد شد و تولیدکنندگان واقعی براساس سهمیه، مواد مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.

حمید صمدی افزود:سال گذشته بازار به قدری ملتهب شد که عملا بازار در اختیار دلال‌ها بود و آنها قیمت پلی اتیلن، پلی پروپلین و سایر مواد را تعیین می‌کردند. حتی مواردی بود که قیمت یک محصول تا ۱۵۰ درصد قیمت واقعی بالا رفت و رقابت‌های کاذبی ایجاد شد در این میان تنها کسانی که ضرر کردند تولیدکنندگان بودند به طوریکه که برخی مجبور شدند به طور موقت کسب و کار خود را تعطیل کرده و مشتریان داخلی و خارجی خود را از دست بدهند.

وی افزود: خوشبختانه با اجرای طرح افق و نظارت وزارت صمت، ثبات به بازار بازگشته و دلال‌ها نیز دیگر فعالیتی ندارند.

Click the following banner, and find your Italian Made Machinery in 8 languages.

مطالب مرتبط برای شما