اشتراک گذاری

اخبار گمرکی, صادارت, صادرات غیرنفتی, واردات در مقابل صادرات

مجاز شدن واردات کالاهای اولویت‌دار برای صادرکنندگان

مجاز شدن واردات کالاهای اولویت‌دار برای صادرکنندگان

نوشته شده توسط :admin
مدت زمان مطالعه : [get_reading_time]دقیقه

167

27

مجاز شدن واردات کالاهای اولویت‌دار برای صادرکنندگان صادرکنندگامیتوانند از این پس با استفاده از ارزهای حاصل از صادرات خود، بدون رعایت سقف واردات و نیز سابقه واردکننده، اقدام به واردات اقلام اولویت‌دار نمایند.

به گزارش صنایع پلاستیک به نقل از مهر، با تصمیم جدید دولت و توافقی که میان بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شده است، صادرکنندگان می‌توانند از این پس، با استفاده از ارزهای حاصل از صادرات خود، بدون رعایت سقف واردات و نیز سابقه واردکننده، اقدام به واردات کالاهای اولویت‌دار تعیین شده از سوی دولت نمایند.

بر این اساس، صادرکنندگان در جلسه‌ای که هفته گذشته با نمایندگان بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته‌اند، این موضوع را مورد توافق قرار داده‌اند. بر این اساس، با توجه به موافقت وزیر صنعت، معدن و تجارت و با عنایت به صورت‌جلسه کمیته بازرگانی ستاد تنظیم بازار که در مورخۀ ۱۱ بهمن سال جاری ابلاغ شده است، انجام واردات در مقابل صادرات در سامانه جامع تجارت و سامانه نیما امکان‌پذیر شد.

بر این اساس، صادرکنندگانی که می‌خواهند از ارز صادراتی خود برای رفع تعهد ارزی اقدام به ثبت سفارش و واردات کنند، می‌توانند به تشخیص رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مربوطه نسبت به واردات کالاهای دارای اولویت بدون رعایت سقف ارزشی واردات اقدام نمایند.

محمدرضا مودودی، سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران نیز در این رابطه اعلام کرد: برای صادرکنندگان، سبقه وارداتی را ضروری ندانست و گفت: در مورد ثبت سفارش‌هایی که کالا در گمرکات موجود است و ارز آنها تامین شده است نیز رعایت سقف و سابقه واردات ضروری نیست و سازمان‌های صمت استانی موظف هستند در اسرع وقت با اجرای این ضابطه نسبت به تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در سازمان مربوطه اقدام نمایند.

همچنین دفتر مقررات صادرات و واردات و مرکز توسعه تجارت الکترونیک نیز می‌توانند با استفاده از داده‌ها و اطلاعات قبض انبار و بارنامه می‌توانند انجام سستمی این فرآیند را امکان‌پذیر و عملیاتی سازند.

Click the following banner, and find your Italian Made Machinery in 8 languages.

مطالب مرتبط برای شما