به گزارش صنایع پلاستیک، روز شنبه وزرات صنعت، معدن و تجارت، «میثم زالی» افزود: یک مصوبه مهم در هشتاد و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آماده اجرا شده که تعیینکننده تکلیف بدهی واحدهای تولیدی به بانکهاست.
وی با بیان اینکه بانکها توان محدودی در پرداخت تسهیلات دارند، اضافه کرد: برپایه این مصوبه به واحدهای تولیدی کمک میکنیم تا بدهی خود را با کمک دولت بپردازند و همه را از سرفصل بدهکاران غیرجاری خارج خواهیم ساخت؛ بروز این اتفاق، می تواند بسیاری از واحدها را به چرخه تولید بازگرداند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور خاطرنشان کرد: این مصوبه هفته آینده از سوی شورای پول و اعتبار به بانکها ابلاغ خواهد شد و چنانچه این طرح عملیاتی شود در ۲ ماه پایانی سال شاهد گشایش خوبی در حل مشکلات تولید خواهیم بود.
وی گفت: حدود ۶۰ درصد از مراجعان کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را کسانی تشکیل میدهند که برای تعیین تکلیف بدهی بانکی درخواست و مطالبه دارند و چنانچه مصوبه هشتاد و پنجمین جلسه ستاد تسهیل عملی شود بسیاری از مشکلات حل میشود.
پرداخت ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات بهین یاب
این مسوول وزارت صنعت اضافه کرد: ستاد تسهیل، تبصره ۱۸، رونق تولید و نوسازی و بازسازی از راهکارهای حمایتی دولت است که امسال رقمی معادل ۱۱ هزار میلیارد تومان در سامانه بهین یاب ثبت شده که اختصاص یافته و پرداخت شده است.
زالی از عزم جدی مسوولان کشور برای حل مشکلات واحدهای تولیدی خبر داد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون برای ۶ هزار واحد تولیدی و صنعتی استان تصمیمگیری شده و با مصوبات ستاد تعدادی از واحدهای مشکلدار به چرخه تولید بازگشته و فعال شدند.
وی بیان داشت: در خوشبینانهترین حالت نزدیک به ۵۰ درصد مصوبات ستادهای تسهیل در کشور اجرایی میشود که چنانچه به همین میزان هم قانع باشیم بخش زیادی از مشکلات حل شدنی است و کارخانهها رونق میگیرند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور اظهار داشت: در شرایط کنونی هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی بانکی، مالیاتی و بیمهای نباید تعطیل شود.
وی گفت: براساس دستور وزیر صنعت در این ستاد، در حال شناسایی قوانین مخل و مانع تولید هستیم و با برداشته شدن موانع با کمک سران قوا و مجلس، سال آینده در مسیر رفع موانع تولید گامهای جدی برداشته خواهد شد.