درحالی ۷۲ نماینده مجلس عملکرد زنگنه در مقابل تحریمها را زیرسووال میبرند که مهمترین شاخص این عملکرد نامناسب را میتوان در سیاستهای فروش هلدینگ خلیج فارس جستجو کرد.
به گزارش صنایع پلاستیک به نقل از نفتی ها، درحالی ۷۲ نماینده مجلس عملکرد زنگنه در مقابل تحریمها را زیرسووال میبرند که مهمترین شاخص این عملکرد نامناسب را میتوان در سیاستهای فروش هلدینگ خلیج فارس جستجو کرد.
هلدینگی که پس از اعمال تحریمهای ۱۳ ابان سالجاری با تحریم ۷ پتروشیمی زیر مجموعه خود مواجه شد و دراین بین استراتژی مقابله با تحریم دراین مجموعه از ضروریات اصلی نفت تلقی میشد. آنهم در شرایطی که این هلدینگ لقب اولین شرکت ارز آور و درآمدزای کشور در سال مالی ۹۶ را به خود اختصاص داده است.
با اینحال به اذعان کارشناسان، مهمترین اقدام هلدینگ خلیج فارس پس از تحریم مجتمع های بزرگ پتروشیمی خود برگزاری جلسه ای با حضور مدیرعامل این هلدینگ و دیگران مدیران این مجموعه بوده که درنهایت به اظهارات ربیعی در خصوص جنگ اقتصادی و تجهیز لشکریان و سربازان هلدینگ ختم شده است.
پس از آن نیز متاسفانه آمارهای موجود حکایت از افزایش نگرانیها در خصوص وضعیت فروش مجتمع های پتروشیمی به دلیل نبود استراتژی مشخص دارد. درحالیکه بسیاری از کارشناسان مدیریت صحیح فروش با استفاده از مدیران کارآمد دراین بخش را گره گشای مشکلات امروز این صنعت میدانند.
ازسویی دیگر نمایندگان مجلس با امضای یک نامه بلند و مفصل نسبت به عملکرد وزیرنفت گلایه کرده اند که چکیده این گلایه ها را میتوان دراین نکته از نامه منتشر شده جستجو کرد:” زنگنه نه تنها اهتمام عملی برای مقابله با تحریمها ازخود بروز نداده است بلکه تقریبا همه روزنههای موجود جهت بیاثر کردن تحریمها را خواسته یا ناخواسته مسدود کرده است.”
برهمین اساس باید دید زنگنه و یارانش با بی تدبیریهای صورت گرفته در صنعت پتروشیمی کشور ناشی از تصمیم های نادرست شاگرد ویژه زنگنه چه خواهند کرد و آیا امضای بهارستانیها میتواند باعث تحولاتی در نفت گردد؟