به گزارش صنایع پلاستیک، رییس جدید دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی منصوب شد.
در روز یکشنبه سوم اسفندماه، اعلام شد که جایگزین جدیدی به جای خانم مرضیه طهماسبی از این به بعد هدایت دفتر توسعه صنایع پایین دستی را به عهده خواهد داشت. خبری که باعث تعجب و حیرت اهالی صنایع پایین دستی شد.
سوم اسفندماه، بهزاد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معاون وزیر نفت طی حکمی، دکتر محمد متقی را به عنوان سرپرست دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی منصوب کرد.
خانم مرضیه طهماسبی ابتدا به عنوان سرپرست و سپس به عنوان رییس دفتر توسعه صنایع پایین دستی، برای مدت حدودا دو سال ریاست دفتر مذکور و دبیری کمیته تخصصی پتروشیمی را به عهده داشت.
حال باید دید که این انتصاب جدید، به چه جهت در پایان کار دولت یازدهم، در این دفتر صورت می پذیرد و آیا باید منتظر تغییرات دیگری در شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود یا خیر؟ چیزی که مشخص است، دلیل روشنی هنوز برای برکنار مرضیه طهماسبی از ریاست دفتر توسعه صنایع پایین دستی اعلام نشده است.
محمد متقی سابقه حضور و فعالیت در شرکت ملی صنایع پتروشیمی را در سنوات گذشته در جایگاههای دیگر در کارنامه خود دارد.
مهمترین وظیفه دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، اعلام قیمت پایه جدید مواد پلیمری و شیمیایی به صورت مداوم و هر هفته در روزهای یکشنبه است. ضمن اینکه این دفتر وظیفه حمایت از منافع صنایع پایین دستی را در مقابل پتروشیمی نیز بر عهده دارد که معتقدیم، در انجام آن دچار مشکلات سازمانی فراوانی است، چرا که زیر مجموعه ایست از شرکت ملی صنایع پتروشیمی که خود باید منافع صنعت پتروشیمی را لحاظ نموده و منظور نماید.
رسانه انرژی نیوز در همین رابطه با عنوان « طهماسبی بالاخره رفت» از رفتن وی به عنوان خبری خوش یاد کرده و می نویسد: ” خبری خوش برای طرفداران تکمیل زنجیرههای ارزش پتروشیمی ها، هواداران پارک سازی و متنوع کردن سبد تولید صنایع میانی و پائین دستی پتروشیمی، «مرضیه طهماسبی» از دفتر توسعه صنایع پاییندستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بالاخره برکنار شد.”
همچنین این رسانه از جایگزین طهماسبی با تمجید یاد کرده و ادامه می دهد: بر این اساس، با حکم مدیرعامل صنایع پتروشیمی «محمد متقی» یکی از مدیران سلامت، جوان و نخبه صنعت نفت بهعنوان سرپرست دفتر توسعه صنایع پاییندستی پتروشیمی منصوب شد.
به این ترتیب می توان حدسهایی را در ارتباط با درگیری های داخلی و اختلاف با سایر مدیران را به عنوان مهمترین دلیل برکناری طهماسبی را مطرح نمود.