به گزارش صنایع پلاستیک به نقل از سایت جهانی پلیمر مدیا، براساس گزارش شبکه خبری “سی بی اس نیوز” آمریکا، پژوهشگران “دانشگاه رایس” (۱) واقغ در ایالت تگزاس پیشرفتی معنادار در ساز و کار سیستم شبیهساز انتقال بین مولکولی الکترونها داشتهاند؛فرایندی بنیادی که زیربنای بسیاری از فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی و مولکول های زیستی است. که در ژورنال “پیشرفت های علم” (۲) منتشر شده است، به استفاده از یک شبیهساز کوانتومی “یون به تور افتاده” برای مدلسازی پویای انتقال الکترون با قابلیت تنظیم بیسابقه روی آورده که فرصتهایی جدید را برای کاوشهای علمی در حوزههایی مانند “الکترونیک مولکولی” و فتوسنتز فراهم میکند.
انتقال الکترون که در فرآیندهایی همچون “تنفس سلولی” و برداشت انرژی در گیاهان نقشی حیاتی دارد، مدتهاست به دلیل تعاملات کوانتومی پیچیدهای که در آن دخیل هستند (تصویر خبر در صفحه اصلی)، دانشمندان را با چالش مواجه کرده است. تکنیکهای محاسباتی کنونی اغلب نمیتوانند به طور کامل این فرآیندها را پوشش دهند. تیم چندرشتهای دانشگاه رایس، شامل فیزیکدانان، شیمیدانان و زیستشناسان، با ایجاد یک سیستم کوانتومی برنامهپذیر، این چالشها را مورد بررسی قرار دادند. این سیستم قادر است به طور مستقل عوامل کلیدی در انتقال الکترون از جمله اختلاف سطح انرژی بیندهنده و گیرنده، کوپلینگهای الکترونیکی و ویبرونیکی و اتلاف محیطی را کنترل کند.
+ این مطلب چکیده ای از اصل انتشار یافته آن در سایت جهانی پلیمر مدیا است و اگر به مطالعه ی کل آن علاقه دارید، می توانید با انتخاب “این پیوند” اصل آن با جزئیات و تصاویر بیشتر مطالعه کنید.
پ.ن.
۱- Rice University
۲- Science Advances