نقشه سالن های ایران پلاست سیزدهم منتشر شد. ما پس از انتشار این نقشه ها در کانال تلگرامی مان، به جهت اهمیت آنها؛ تصمیم گرفتیم که نقشه سالن های سیزدهیمن دوره نمایشگاه ایران پلاست را در سایت نیز با تفکیک گروههای کالایی که می توانند در هر سالن حضور یابند، منتشر نماییم.
به گزارش صنایع پلاستیک، اطلاع از نقشه سالن ها و نحوه غرفه بندی هر سالن چه قبل و چه بعد از آغاز هر نمایشگاه مساله مهمی است. پیش از آغاز نمایشگاه، افرادی و شرکت هایی که تمایل دارند در نمایشگاه حاضر شوند با استفاده از نقشه سالن ها، می توانند غرفه موردنظرشان را انتخاب نمایند و بعد از آغاز نمایشگاه هم وقتی مخاطب یا بازدیدکننده رویداد از اینکه هر سالن شامل کدام گروه کالایی و تولیدکنندگان آن کالاهاست، آگاه باشد می تواند با برنامه ریزی بهتر و هدقمندتری از نمایشگاه دیدن نماید. .
در ادامه می توانید نقشه سالن ها، غرفه های تعبیه شده در آنها را به تفکیک گروه های کالایی که می توانند در آن سالن ها حاضر باشند، ملاحظه فرمایید. در ارتباط با ماشین سازان اما به علت نیاز به زیر ساخت های لازم، هر سالنی نمی تواند میزبان این گروه کالایی باشد. در نتیجه باید سالن های خاصی برای این گروه کالایی در نظر گرفته شوند که از زیر ساختهای لازم نظیر امکان حمل و نقل ماشین آلات و تجهیزات این گروه به داخل و خارج سالن و نمایش آنها برخوردار باشند.
نکته – فواصل موجود در برخی از تصاویر با متون مرتبط به آنها یا متن بعدی، به علت خالی بودن صفحه نقشه به رنگ سپید است. لذا در هنگام مطاله مطلب توجه داشته باشید، که وجود یک محوطه سفید خالی از اطلاعات (متن یا تصویر) الزاما به معنای اتمام مطلب نیست و ممکن است بخشی از تصویر بعدی باشد. مطلب در نهایت با متن و نه تصویر به پایان می رسد.
سالن ۳۱A؛ احتمالا این سالن در اختیار تولیدکنندگان محصولات ساخته شده قرار خواهد گرفت.
نقشه سالن ۳۱B؛ احتمالا این سالن در اختیار غرفه گذاران دارای محصولات ساخته شده قرار خواهد گرفت.
سالن ۳۵؛ احتمالا این سالن میزبان بخش بین الملل امسال نمایشگاه قرار خواهد گرفت و غرفه گذاران خارجی در آن حضور به هم خواهند رساند.
سالن ۳۸؛ این سالن که به سالن آلمان مشهورست، بر خلاف ادوار گذشته که محل تجمع غرفه گذاران و پاویون های خارجی بود، امسال به پتروشیمی ها واگذار شده است. به صورت نمادین می توان تغییر کاربری این سالن را به توفیق ایالات متحده از شرکت غرفه گذاران خارجی تعبیر کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با وضعیت نمایشگاه امسال ایران پلاست از نظر مشارکت کنندگان خارجی، اینجا را کلیک کنید.
سالن ۳۸A؛ انتظار می رود که این سالن به تولیدکنندگان افزودنی ها و مستربچ سازان تعلق گیرد.
سالن ۳۸B؛ هنوز مشخص نیست که این سالن در اختیار غرفه گذاران کدام گروه کالایی قرار خواهد گرفت.
سالن ۴۰؛ بنا به شنیده ها این سالن در اختیار گروه محصولات ساخته شده قرار خواهد گرفت.
سالن ۴۰A؛ احتمالا در اختیار غرفه گذاران تولیدکننده محصولات ساخته شده قرار می گیرد.
سالن ۴۱؛ آنطور که شنیده شده است قرارست در اختیار سازندگان محصولات ساخته شده و نیمه ساخته شده قرار بگیرد.
سالن ۴۱B؛ بازهم به نظر می رسد این سالن برای سازندگان محصولات ساخته شده و نیمه ساخته شده در نظر گرفته شده باشد.
سالن (۱)۴۴؛ هنوز مشخص نیست در اختیار کدام گروه کالایی قرار می گیرد.
سالن (۲)۴۴؛ هنوز مشخص نیست در اختیار کدام گروه کالایی قرار می گیرد.
سالنهای ۳۱، ۳۵، ۳۷، ۳۸، ۴۰، ۴۱ و ۴۴ که دارای فضای باز هستند که در ادامه ملاحظه می کنید که به چه صورت غرفه بندی شده اند. معمولا در سالنهای سرباز از همه گروههای تولیدی اعم از ماشین سازان، تولیدکنندگان مواد اولیه، ارایه خدهندگان خدمات مهندسی و محصولات ساخته شده و نیمه ساخته حضور دارند.
فضای باز سالن ۳۱ -۴۰؛
فضای باز سالن های ۳۵-۳۷
فضای باز سالن های ۳۸-۴۰-۴۱؛
سیزدهمین نمایشگاه صنایع پلاستیک و لاستیک ایران، موسوم به ایران پلاست امسال از تاریخ ۳۱ شهریور تا ۲ مهرماه در محل دایم نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.