به گزارش صنایع پلاستیک، ابداع نمایشگر چسبنده برای نابینایان توسط دانشمندان ژاپنی یکی از آخرین فناوری هایی است که به لطف وجود پلیمرها و نوعی پلیمر خاص یعنی فیلم پلیمری حساس به دما، امکان ساخته شدن یافته است. همین موضوع، به ما یادآوری می کند که شعارهای پوپولیستی مانند جهان بدون پلاستیک، می تواند انسانها را از چه میزان کیفیت و بهبود در شیوه زندگی شان محروم نماید. در این راستا، بیش از این در اینجا سخن نخواهیم گفت و از شما دعوت می نماییم تا در ادامه مطلب با این فناوری نوین بیشتر آشنا شوید.
تابه حال نمایشگرهایی ابداع شده اند که در نتیجه ارتعاش ناشی از اثر انگشت کاربر اطلاعات را منتقل می کنند. اکنون یک فناوری جدید آزمایشی ابداع شده که روی سطوح خاص می چسبد.
محققان دانشگاه اوزاکا در ژاپن این فناوری را ابداع کرده اند که «نمایشگر چسبناک» نام گرفته است.
نمایشگر مذکور شامل یک صفحه ضد آب است که با نوعی فیلم پلیمر حساس به دما پوشیده شده و روی شبکه ای از ۶۴ ماژول گرمایشی قرار گرفته است. این تنظیمات به یک رایانه رومیزی متصل شده اند که تصاویر موجود در نمایشگر آن روی «نمایشگر چسبناک» ظاهر می شوند.
فناوری مذکور Intelimetr Tape نام دارد که نسبت به لمس اثر انگشت واکنش نشان می دهد. هنگامیکه دمای نمایشگر چسبناک به بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد می رسد، دستگاه به طور موقت چسبناک می شود. بنابراین با فعال کردن ماژول های گرمایشی مختلف می توان این سطح را در مناطق خاص چسباند.
چنین فناوری به کاربران اجازه می دهد تا فهرستی از فایل ها را بررسی کنند و نام فایل هایی که حاوی اطلاعات بیشتری است، چسبنده تر خواهد بود.
همچنین می توان از آن برای بررسی میان صفحه ها در نمایشگر استفاده کرد. در کنار این موارد نمایشگر چسبنده به افراد نابینا کمک می کند تا تصاویر نمایشی را احساس کنند.
این خبر، اولین بار در خبرگزاری مهر منتشر شده است.