مقاله زیر توسط شبکه “Adsale Plastics Network” نوشته و ویرایش شده است و با اجازه آنها برای توجه متخصصان صنعت زیستی بازنشر میشود. برای مشاهده صفحه اصلی، اینجا کلیک کنید.
***********************
به گزارش صنایع پلاستیک به نقل از سایت جهانی پلیمر مدیا، بهعنوان دومین تولیدکننده بزرگ جلبک دریایی در جهان، اندونزی در نظر دارد از این توانایی طبیعی خود برای توسعه صنعت زیستی بهرهبرداری کند.
آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی (BRIN) تعهد خود را برای توسعه نوآوریهای مبتنی بر جلبک دریایی از طریق تحقیقات جامع از مراحل ابتدایی تا پیشرفته اعلام کرده است.
در جزیره لومبوک اندونزی، یک مرکز تحقیقاتی با تجهیزات آزمایشگاهی کامل، از جمله ابزارهای تحلیلی مانند کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و کروماتوگرافی گازی (GC) تأسیس شده است.
در دو سال گذشته، این تحقیقات بر میکروجلبکها، جلبکهای دریایی و خیار دریایی تمرکز داشته است که دارای مزایای زیستی متعددی در زمینههایی مانند غذا، لوازم آرایشی، بیو-استیمولانتها، بیوپلاستیکها و بیوانرژی هستند.
محصولات مختلفی که از جلبک دریایی به دست میآیند، از جمله محصولات آرایشی، نوتراستیکالها، بیو-استیمولانتها، بیو-مواد و بیوانرژی، توسعه یافتهاند. برخی از این نوآوریها با همکاری صنایع محلی و کسبوکارهای کوچک و متوسط (MSMEs) شکل گرفتهاند، از جمله ماست جلبک دریایی، چیپس جلبکی، تورتیلاهای جلبکی و لوازم آرایشی از عصاره پیکوئریتین.(Picoeritin)
در بحث گروهی با موضوع اقتصاد آبی: توسعه و بهرهبرداری از پتانسیل جلبک دریایی و نمک” که در تاریخ ۳۰ اکتبر برگزار شد،”فحروروزی”، رئیس مرکز تحقیقات بیو-صنعت دریایی و زمینی در BRIN، از برنامه این آژانس برای تأسیس”مرکز بینالمللی تحقیقات جلبک دریایی” استوایی در لومبوک خبر داد.
این مرکز قرار است بهعنوان یک پایگاه تحقیقاتی برای جلبکهای دریایی استوایی از توسعه بذر تا فرآیندهای پیشرفته فعالیت کند و محصولاتی نهایی مانند بیو-استیمولانتها، غذا، نوتراستیکالها و بیوانرژی ارائه دهد.
*- تمام لینکها توسط تیم تحریریه PIMI (سایت جهانی پلیمر مدیا) بررسی و درج شدهاند، و این مزیت را دارند که شما را به مطالب متنوع و به روزی از موضوعات لینک شده راهنمایی می کنند.