اشتراک گذاری

اخبار پلیمری, واردات, پتروشیمی ایران

صدور مجور واردات ۵ هزار تن پی وی سی به پتروشیمی غدیر جهت مدیریت بازار

10 پیشنهاد جهت بهبود وضعیت بازار بحران زده پی وی سی ایران

صدور مجور واردات ۵ هزار تن پی وی سی به پتروشیمی غدیر جهت مدیریت بازار

نوشته شده توسط :admin
مدت زمان مطالعه : [get_reading_time]دقیقه

105

20

10 پیشنهاد جهت بهبود وضعیت بازار بحران زده پی وی سی ایران

به گزارش صنایع پلاستیک، مرضیه طهماسبی با بیان اینکه دفتر توسعه صنایع پایین‌دستی با همکاری دیگر سازمان‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط با جدیت به دنبال تنظیم بازار است، گفت: با هدف کاهش التهاب در بازار PVC به یکی از پتروشیمی‌ها مجوز داده شد تا اقدام به واردات ۵ هزار تن از این محصول با هدف تنظیم بازار کند.

وی با اشاره به اینکه حفظ منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان واقعی محصولات پتروشیمی به‌عنوان یک راهبرد مورد توجه ویژه دفتر صنایع پایین‌دستی قرار دارد، افزود: همان طور که بارها اعلام شده است اعلام دقیق نیاز واقعی بازار از سوی تعاونی‌های تأمین نیاز و انجمن‌های تخصصی مصرف‌کننده محصولات پتروشیمی می‌تواند بازار را با آرامش بیشتری همراه سازد.

به گفته طهماسبی عرضه، تقاضا، قیمت و سیاست‌گذاری تنظیم بازار، از ارکان تنظیم بازار محصولات پتروشیمی است و طبق ابلاغیه ستاد تنظیم بازار، فروش محصولات پتروشیمی فقط باید در بورس انجام شود.

هر چند در متن خبر از نام پتروشیمی اثری نیست اما مجوز این واردات به پتروشیمی غدیر داده شده است که خود از عمده واردکنندگان پی وی سی در سطح کشورست.

چندماهی است به دلیل تقاضای سفته بازانه در بازار پی وی سی، خاصه گرید S – 65  بازار این ماده با التهاب فراوان مواجه است.

Click the following banner, and find your Italian Made Machinery in 8 languages.

مطالب مرتبط برای شما