به گزارش گروه رویدادهای صنایع پلاستیک، یازدهمین دوره همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت توسط انجمن علمی موتور ایران با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت از تاریخ ۲۹ بهمن الی ۱اسفند ۱۳۹۸ در شهر تهران و در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.
در راستای این همایش هشتمین نمایشگاه بین المللی موتور تهران و پنجمین جشنواره علمی صنعتی موتور و نیز چندین کارگاه آموزشی, میز گرد تخصصی و سخنرانی کلیدی دیگر نیز به طور همزمان با این رویداد برگزار خواهد شد.
کنفرانس بین المللی موتورهای( IC ) هر دو سال یکبار توسط انجمن موتور ایران با حضور پرشور افراد فعال علمی و صنعتی در زمینه موتور IC از ایران و کشورهای خارجی مانند آلمان، اتریش، انگلیس، استرالیا و غیره برگزار می شود.
در این همایش، مقالات جدید و ارزشمند به صورت شفاهی و پوستر ارائه می شود. ارایه های اصلی، سخنرانی های صنعتی و انجمن ها و کارگاه های آموزشی از دیگر برنامه های این همایش است که معمولا در سطح بالایی برگزار می گردد.
از مخاطبین این همایش می توان به صنایع قطعه سازی، صنایع خودروسازی، مسوولین کشور در بخش های صنعتی و بازرگانی، دانشگاهیان و همچنین دیگر علاقمندان به زمینه موتور های درون سوز و نفت را نام برد.
اهداف همایش:
- فراهم آوردن شرایط لازم برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشگران حوزه موتورهای درونسوز و نفت و زمینه های مرتبط
- ارائه مسایل و مشکلات حوزه صنعت توسط صنعتگران
- بهبود مشارکت و همکاری میان صنعت و دانشگاه
- ایجاد مشارکت علمی-فنی بین محققان دانشگاههای مختلف کشور
- حمایت از پایان نامه های کاربردی
- برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی
محور های همایش:
- فناوری های نوین موتور (دونیرو، دورگه، کوچکسازی، پرخوران و بازخوران، زمانبندی متغیر، پاشش مستقیم، احتراق تراکمی همگن، استرلینگ، بازیافت انرژی، پس پالایش)
- سوخت های جایگزین و پیشرفته
- راهبرد سوخت و قوای محرکه (مطابق با سیاست های اقتصاد مقاومتی، ملاحظات زیست محیطی، اسناد بالادستی و راهبردهای جهانی)
- دینامیک سیالات موتورهای درونسوز
- مهندسی احتراق در موتورهای درونسوز و آلایندگی ناشی از آن
- روش های طراحی و ساخت موتورهای درونسوز و قطعات آن
- تولید و زنجیره تأمین
- تطابق موتور با خودرو
- مهندسی مواد در موتور و قطعات جانبی
- روش های آزمایشگاهی، عددی و صحه گذاری نوین
- علل خرابی و فرایندهای بهبود قطعات
- صدا و ارتعاشات
- خنک کاری و انتقال حرارت
- اصطکاک و سازوکارهای سایشی موتور
- مدیریت هوشمند الکترونیک و نگاشت
- روانکاری (روغن موتورهای سنتزی، نیمه سنتزی و نانویی، بیو روانکارها، نقش روغن بر عملکرد موتور)
- چرخه های رانندگی
علاوه بر این، شرکت ها و شرکت های مرتبط با موتور داخلی و خارجی در برگزاری نمایشگاه این همایش با آخرین فناوری ها و دستاوردهای خود سهم بسزایی دارند.
همچنین از دیگر نکات حائز اهمیت دیگر اینکه کمیته علمی و تیم داوری این رویداد متشکل از متخصصان، اساتید، محققان و مهندسین از سراسر جهان است.
با توجه به استفاده روزافزون از انواع پلاستیک با مقاومت بالا در برابر حرارت، رطوبت بالا ، مواد شیمیایی و …. در صنعت خودروسازی و نیز با عنایت به رویکرد کلی این صنعت به جایگزینی قطعات پلاستیکی به جای فلزی در اتومبیل ها، دیدن از این نمایشگاه و همایش ها می تواند برای قطعه سازان پلیمری حائز اهمیت باشد و موارد مهمی را برای کسب و کار آنها در بر داشته باشد.