به گزارش صنایع پلاستیک، خبرگزاری رویترز نوشت: مووسسه اقتصاد انرژی و تحلیل مالی (IEEFA) در گزارشی اعلام کرد که یک پروژه تولید محصولات پلاستیک در ایالت پنسیلوانیای آمریکا که پارسال با حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا کلید خورد، با چشمانداز خطر مازاد عرضه و کاهش قیمت برای محصولات روبهروست. دورنمای مازاد عرضه پلاستیک در آمریکا بر اثر کاهش جهانی تقاضا برای پلاستیکها، موجب خواهد شد که یا پروژه ها دیرتر به بهره برداری برسند و یا در صورت بهره برداری به موقع دیرتر به زمان سر به سر کردن و سوددهی برسند.
مجتمع پتروشیمی پنسیلوانا در منطقه Beaver متعلق به شرکت انگلیسی-هلندی شل توسط عدهای به عنوان ناجیان اقتصادی در منطقهای که هنوز از سقوط صنعت فولاد در دهه ۱۹۸۰ رنج میبرد، طراحی شده است.
موسسه اقتصاد انرژی و تحلیل مالی (IEEFA) که از انتقال به انرژیهای سبز حمایت میکند، در گزارشی اعلام کرد: این پروژه ۶ تا ۱۰ میلیارد دلاری که انتظار میرود در سال ۲۰۲۱ یا ۲۰۲۲ میلادی افتتاح شود، با رقابت دیگر کارخانههای بزرگ تولید محصولات پلاستیکی متعلق به شرکتهایی مانند اکسون موبیل آمریکا به دلیل رشد پیشبینی شده در بخش پلاستیکهای بازیافتی و روند کند شرایط اقتصادی جهان، روبهروبهروست.
تام سانزیلو، مدیر مالی مووسسه اقتصاد انرژی و تحلیل مالی (IEEFA) و معاول اول پیشین کنترلکننده مسائل اقتصادی نیویورک گفت: برخی فکر میکنند که این دومین دوره ورود به دوره صنعت فولاد است، اما این راهی بسیار ضعیف از یک گزاره و یک انتخاب اقتصادی با شک و تردید است.
وی امیدوار است که مقامهای محلی و سرمایهگذاران درباره این پروژه پرسشهایی مطرح کنند.
کورتیس اسمیت، سخنگوی شرکت شل اعلام کرد که چشمانداز کوتاه مدت برای کسبوکارهای شیمیایی شرایط چالشی دارد، اما تقاضا برای محصولات پتروشیمی در بلندمدت با رشد روبهرو میشود.
وی با اشاره به مزیت وجود گاز طبیعی و اتان در این منطقه گفت: این پروژه با توجه به در دسترس بودن و نزدیکی به مواد اولیه ارزان قیمت، پروژهای ارزان و با صرفه به شمار میآید.
اکثر این پروژه ها، با در نظر گرفتن ریسک های معمول آغاز به کار کرده و مورد طراحی و برنامه ریزی دقیق و علمی قرار گرفته اند، چیزی که قابل حدس و گمان نبوده است، پاندمی کرونا و تبعاتِ بعد از آن بوده است که باعث ایجاد شرایط قرنطینه و نیز به وجود آوردن اولویت های جدید در سبد خرید مشتریان شده است، موضوعی که سمت تقاضای بازار را لااقل در کوتاه مدت به شدت تضعیف کرده است. این مشکل در ارتباط با دورنمای کاهش تقاضای پلاستیک، تنها به آمریکا مختص نبوده و هم اکنون بسیاری از کشورها از جمله دومین اقتصاد جهان، یعنی چین هم با آن رو به رو هستند.
این مطلب از نیپنا گرفته شده و با تغییراتی منتشر شده است.