اشتراک گذاری

خبر, پتروشیمی جهان

کاهش تقاضای پی‌وی‌سی در پی تبعات مقابله با کرونا در بازارهای جهانی

کاهش تقاضای پی‌وی‌سی در پی تبعات مقابله با کرونا در بازارهای جهانی

کاهش تقاضای پی‌وی‌سی در پی تبعات مقابله با کرونا در بازارهای جهانی

نوشته شده توسط :admin
مدت زمان مطالعه : 1دقیقه

79

16

کاهش تقاضای پی‌وی‌سی در پی تبعات مقابله با کرونا در بازارهای جهانی

به گزارش صنایع پلاستیک، تقاضا برای رزین‌های مورد استفاده در صنایع تولید لوله‌های پی‌وی‌سی، نرده‌های ونیلی و دیگر کالاهای صنایع ساختمانی در هفته‌های اخیر با کاهشی قابل توجه همراه بوده و سبب شده است قیمت‌های این محصول در بازارهای پتروشیمی به دلیل کاهش تولید و ناتوانی بازرگانان در یافتن مشتری، با افزایش خیره‌کننده‌ای همراه شود. در یک کلام می گفت مانند بسیاری دیگر از رزین های پلیمری، ما شاهد کاهش تقاضای پی‌وی‌سی در پی تبعات مقابله با کرونا در بازارهای جهانی هستیم.

یک منبع در بازارهای آمریکا در این باره گفت: به دلیل همه‌گیری جهانی ویروس کرونا و اقدام‌های پیشگیرانه برای مقابله با کرونا اعم از قرنطینه و تعطیلی بسیاری از مشاغل و مکان‌های تجمعی، تقاضا برای پی‌وی‌سی با کاهش قابل توجه‌ای همراه بوده است.

وی افزود: ان شرایط به‌طور کامل متفاوت از آن اوضاعی که در گذشته تجربه کرده بودیم، اکنون پرسش این است که چه زمانی و با چه سرعتی می‌توان از شر این بحران کنونی رهایی یافت.

بازارهای پی‌وی‌سی با فعالیت‌های اقتصادی و تولید ناخالص داخلی ارتباط تنگاتنگی دارد. با توجه به قرنطینه ۲۱ روزه در هند برای جلوگیری از سرعت شیوع ویروس کرونا بازارهای پی‌وی‌سی با نوسان‌های بیشتری روبه‌رو شد.

تعطیلی یک بازار کلیدی با واردات سالانه ۲ میلیون تن پی‌وی‌سی برای تامین پروژ‌های عمرانی و ساخت و ساز بلندپروازنه در این کشور پرجمعیت آسیایی بازار این محصول را تحت فشار گذاشته است.

این تعطیلی تولیدکنندگان آسیایی را که به‌طور معمول وابسته به هند هستند، راهی دیگر بازارهای دنیا به‌ویژه چین که به شدت با بازارآمریکا رقابت می‌کند، کرده است و این شرایط بر قیمت‌ها بسیار اثر گذار بوده است.

لازم به ذکرست، هنوز معاملات پی وی سی در سطح کشورها و جهان به صفر نرسیده است. چرا که صنایع بسته بندی و صنایع تولید ملزومات ایمنی مبارزه با کرونا با تمام توان در حال تولید هستند، اما میزان مصرف پی وی سی در این کاربردها به مراتب کمتر از صنعتی نظیر صنعت ساخت و سازست، و تخمین زده می شود که ۸۵ درصد از معاملات پی وی سی در سطح جهان فریز یا متوقف شده است.

این مازاد عرضه سبب شده است که پی وی سی تنها ظرف دو هفته حدود ۲۲ درصد از ارزش خود را در بازارهای داخلی ایران از دست بدهد . این ریزش قیمت در ابتدای سال ۱۳۹۹ در حالی صورت می گیرد که در انتهای سال ۱۳۹۸ شاهد افزایش لجام گسیخته قیمت این پلیمر بودیم به ویژه در گرید S 65.

این مطلب از نیپنا گرفته شده است و با حذف و اضافاتی (تعدیل) مطلب منتشر گردیده است.

Click the following banner, and find your Italian Made Machinery in 8 languages.

مطالب مرتبط برای شما