به گزارش صنایع پلاستیک، روز دوشنبه ۲۰ آبانماه ۱۳۹۸، سرانجام انتخابات اتحادیه پلاستیک تهران پس از همه فراز و فرودهایی که داشت به فرجام رسید. همانطور که از پیش می شد حدس زد، باز هم نمایندگانی که لیست ارایه شده توسط آنها به بازار نزدیک بود، توانستند اکثریت کرسی های هیات مدیره را به دست آورند.تعیین تکلیف ترکیب اعضای هیات مدیره اتحادیه پلاستیک تهران و انتخاب رییس، نایب رییس و خزانه دار اتحادیه اولین دستور کار این منتخبان بود.
اما پس از پیروزی نسبتا مطلق یکی از لیست ها، نوبت به تعیین تکلیف موقعیت اعضا در هیات مدیره رسید. برابر اطلاعات ما، طبق قانون اتحادیه یکی از آقایان اکبر مشهدی زاده و یوسف جودی که با کسب ۲۷۳ رای از اعضای مجمع عمومی دارای آرای مساوی بودند، و در رتبه نخست منتخبان قرار گرفته بودند، می بایست به عنوان ریاست هیات مدیره و یا همان ریاست اتحادیه را از آن خود می کردند. سرانجام با توافق و تقسیم کار عنوان ریاست اتحادیه به آقای اکبر مشهدی زاده و نایب رییسی به آقای یوسف جودی رسید.
آقای محمدرضا توکلی کیوج نیز به عنوان خزانه دار اتحادیه انتخاب شد تا سه همشهری در راس قدیمی ترین و مهمترین صنف صنعت پلاستیک قرار بگیرند. اهمیت اتحادیه پلاستیک، قدرت اجرایی آن و امکان وسیعش برای تعامل با نهادهای اجرایی و تقنینی است.
آقای گنچ پروز هم که از پیش با رای نسبتا بالایی به عنوان بازرس هیات مدیره انتخاب شده بودند.
پس از زمستان سال گذشته، که با آن وضعیت دفتر اتحادیه بسته شد و سپس مدیریت آن به معتمدین اتاق اصناف سپرده شد، حالا دوباره بخشی از بدنه صنعت پلاستیک در راس اتحادیه قرار گرفته اند. اینکه بیشتر از بخش فروشندگان مصنوعات پلیمری هستند یا تولیدکنندگان، موضوعی نسبتا فرعی است، فعلا مهمترین موضوع بازگشت اتحادیه به دست صاحبان اصلی آنست.
هر چند، شاید اگر توازن بین تولیدکنندگان و فروشندگان مصنوعات پلاستیک برقرار می شد، شرایط ایده آل بود، اما با توجه به تجربه صنعتی بیشتر منتخبان نمی توان این موضوع را آنچنان برجسته نمود. در واقع ما فعلا قصد نداریم که در اینجا به دعواها و اختلافات برخی فعالان صنعت پلاستیک با یکدیگر بر سر ترکیب اعضا بپردازیم و عاقلانه می دانیم که منتظر بمانیم و عملکرد دوستان منتخب را زیر نظر داشته باشیم، و بعد درباره آن اظهار نظر نماییم.