به گزارش صنایع پلاستیک، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان ماشین سازان و تولیدکنندگان تجهیزات پلیمری ایران، انجمنی است تازه تاسیس شامل کارگاه ها، کارخانه ها و شرکت های ایرانی که اصرار دارند که تولیدکننده واقعی داخلی ماشین آلات پلیمری هستند. این گروه نظر خود را نسبت به دوره بعدی نمایشگاه ایران پلاست اعلام کرد.
انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان ماشین سازان و تولیدکنندگان تجهیزات پلیمری موسوم به GDMEMIA که اعضای آن اصرار دارند تولیدکنندگان واقعی ماشین آلات پلیمری در ایران هستند و به همین دلیل از انجمن قدیمی تر صنعت ماشین سازی پلیمری ایران، یعنی انجمن صنایع همگن ماشین سازان و تجهیزات پلیمری که به صورت مخفف IPMMA شناخته می شود، انشعاب کرده و خارج شده اند و سپس اقدام به ثبت این انجمن تازه تاسیس نموده اند، می گویند می خواهند بهترین استفاده را از ایران پلاست آتی ببرند.
در همین راستا، مهران مدبری یکی از اعضای هیات مدیره انجمن صنفی به ستاد خبری رسمی نمایشگاه ایران پلاست گفت : “با پشتیبانی وزارت صنعت، معدن و تجارت و همکاری شرکت نمایشگاههای بین المللی تهران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم اکنون دو سالن اصلی و بزرگ شماره ۶ و ۷ را در اختیار داریم و می توانیم استقلال و یکپارچگی خود را نشان دهیم.”
وی با اشاره به سیزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست، خاطر نشان کرد: ” اعلام رشد سریع و پتانسیل های ما در رقابت، یکی از اهداف ما در این نمایشگاه می باشد.”
وی افزود: ” ما اصرار داریم که توانایی ها و پتانسیل های تولیدی خود را به بازدیدکنندگان حرفه ای، متخصصان و غرفه داران خارجی که از نمایشگاه بازدید می کنند، نشان دهیم و این محصولات آنچنان مجهز هستند که مشتریان بالقوه بتوانند کیفیت و کمیت محصولات ما را با کیفیت محصولات چینی و اروپایی مقایسه نموده و سپس تصمیم بگیرند که از کدام کشور و شرکت خرید نمایند؟ ”
فضای دو برابر در نمایشگاه جاری ایران پلاست
به گفته آقای مدبری، هماهنگ کننده غرفه انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان ماشین سازان و تولیدکنندگان تجهیزات پلیمری، مشارکت موثر با توان کامل در ایران پلاست سیزدهم برای نشان دادن پتانسیل های ما به همتایان خارجی است که به آنها ثابت می کند ما از نظر کیفیت هم توانایی رقابت با ماشین آلات و تجهیزات خارجی را داریم.
مدبری با اشاره به دوازدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست، در دوره گذشته تنها بخشی از سالن ۳۵ با ۱۷۰۰ متر مربع مساحت را در اختیار داشتیم که امسال و در نمایشگاه سیزدهم ایران پلاست، این فضای نمایشگاهی را دو برابر کرده ایم و دو سالن ۶ و ۷ با مساحت ۳۶۰۰ الی ۳۷۰۰ متر مربع را در اختیار گرفته ایم.
در انتها به نظر می رسد دو دسته شدن ماشین سازان پلیمری ایران، موجب ایجاد مشکلاتی در جانمایی نمایشگاه هم شده است. موضع و نظر ما در صنایع پلاستیک، چه زمانی که مجله به صورت کاغذی منتشر می شد و چه بعدا، همگرایی این دو گروه بود چرا که معتقد بودیم که کف منافع این دو گروه یکی است، اما متاسفانه این همگرایی فعلا میسر نشده است. در همین راستا، علاقمند هستیم مواضع هر دو گروه را در ارتباط با مسایل گوناگون منعکس نماییم. در همین راستا، برای مطالعه نامه اعتراضی آقای هرویک یاریجانیان نسبت به شرایط برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران پلاست، اینجا کلیک کنید.