اشتراک گذاری

بین المللی, خبر

ابوظبی برنامه بررسی زیست محیطی را آغاز کرد

ابوظبی برنامه بررسی زیست محیطی را آغاز کرد

نوشته شده توسط :Editorial-Team
مدت زمان مطالعه : 0دقیقه

70

15

سال جاری در کشور امارات متحده “سال محیط زیست” و سال “استفاده از منابع تجدید پذیر” نامگذاری شده است. به همین سبب، طی خبری که روز گذشته از ابوضی داشتیم، کشور امارات متحده عربی برنامه ای را با عنوان “SEA” که مخفف معادل های انگلیسی آن، یعنی” ارزیابی استراتژیک محیط زیست” است، طراحی کرده و در سال جاری ان را به مورد اجرا خواهد گذاشت.

بر اساس این برنامه که زیر نظر “آژانس انرژی” این کشور پیش خواهد رفت، موضوعات آسیب رسان به محیط زیست مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت. البته اصل طراحی این برنامه به دلیل تصمیم در سیاست خارجی این کشور کوچک جنوب ایران برای همراستایی با برنامه های جمعی جهانی است.

سازمان جهانی محیط زیست” چندین سال است که برنامه ای جهانی با عنوان “NetZero by 2050” تعریف کرده است که بر اساس آن کلیه کشورهای جهان موظف هستند میزان تولید گازهای گلخانه ای خود را به سفر برسانند.

جهت اطلاع از محتوای کامل این مطلب، لطفا “اینجا” را کلیک کنید.

Click the following banner, and find your Italian Made Machinery in 8 languages.

مطالب مرتبط برای شما