به گزارش صنایع پلاستیک، در حالیکه دیروز صبح “ایران پلاست” به علت شیوع شدید سویه آمیکرون کرونا و قرمز شدن تهران، لغو شده بود، به یکباره با یک چرخش ناگهانی دیروز عصر اعلام شد که این نمایشگاه در زمان مقرر برگزار خواهد شد و روابط عمومی پتروشیمی از تحویل گرفتن سالن ها در عصر پنجشنبه و آغاز فرآیند غرفه سازی توسط غرفه گذاران از صبح جمعه خبر داد!!!
فارغ از این تغییر موضع ناگهانی شورای تامین و استانداری، آنچه برای اهالی صنعت مهم است، نتیجه برگزاری چنین رویدادی است. در همین زمینه، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، از برگزاری پانزدهمین ایران پلاست با حضور ۴۲۰ شرکت داخلی و ” خارجی” خبر داده است. در تمام سنوات برگزاری ایران پلاست، مدیر عاملان پتروشیمی از اهمیت زنجیره ارزش و تکمیل آن سخن گفته اند، شاهمیرزائی که تنها یکی دو روز قبل تمام آثار پیشنیان پتروشیمی را پاک کرده بود، از این غافله جا نماند و ضمن ارائه آماری جالب، از برگزاری این رویداد با رعایت معیارهای فاصله اجتماعی خبر داد. در ادامه مشروح سخنان شاهمیرزایی را مطالعه می کنید.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه پانزدهمین نمایشگاه ایران پلاست با ۴۲۰ شرکت داخلی و خارجی برکزار می شود، گفت: ایران پلاست، فرصتی منحصر بفرد برای ارائه آخرین توانمندی های روز صنعت پلیمر و پلاستیک است.
مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز پنجشنبه (۱۴ بهمن ماه) در جمع شرکت کنندگان در “نخستین مسابقه ملی شیمی یادگار “، اظهارکرد: نمایشگاه ایران پلاست از هجدهم تا بیست و یکم بهمن ماه با حضور ۴۲۰ مشارکت کننده فعال داخلی و خارجی برگزار می شود.
وی با بیان این که این نمایشگاه با رعایت کامل پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی به صورت کاملا تخصصی برگزار خواهد شد، گفت: این نمایشگاه فرصتی بزرگ و منحصر به فرد در منطقه خاورمیانه است که آخرین رویداد ها و توانمندی های به روز صنعت پلیمر، پلاستیک و صنایع وابسته را در معرض نمایش و رقابت می گذارد.
فاصله از خام فروشی با توسعه صنایع تکمیلی
شاهمیرزایی با تشریح وضعیت کنونی صنعت پتروشیمی ایران بیان کرد: ظرفیت تولید در ۶۸ مجتمع تولیدی پتروشیمی حدود ۹۰ میلیون تن است که تولید ۶۵ میلون تن محصول را به ثبت می رساند و ۳۰ میلون تن برای صادرات، ۱۰ میلیون تن مصرف داخلی و ۲۵ میلیون تن خوراک میان مجتمعی است.
وی ادامه داد: تکمیل زنجیره ارزش به عنوان یک راهبرد مورد توجه قرار دارد و در این راستا باید از خام فروشی فاصله گرفت و به سوی تولید محصولات نهایی و گسترش صنایع پایین دستی حرکت کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با دعوت از دانشجویان و پژوهشگران برای همکاری های اتی تصریح کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی آماده هرگونه همکاری با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی است و این آمادگی وجود دارد تا با مراکز دانشگاهی همکاری های مشترک داتشه باشیم.
وی به رشد تقاضا برای محصولات پتروشیمی در جهان اشاره کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که در ۵ سال آینده رشد ۴.۵ درصدی تقاضا برای محصولات پتروشیمی در جهان رقم بخورد.
همواره برگزاری سربلند ایران پلاست برای این رسانه مهم بوده است و برای آن نیز بر کسی پوشیده نیست، خاصه توسط بنیانگذار صنایع پلاستیک که چه تلاش ها که صورت نگرفته است. اما متاسفانه، شرایط در سنوات اخیر به سمت و سویی حرکت کرده است که فعلا به نقل قول از روابط عمومی پتروشیمی اکتفا می کنیم، و شاید کمی بعد، پس از برگزاری این رویداد، برخی گفتنی ها را با خوانندگان و مخاطبان فهیم و وفادار خود در میان خواهیم گذاشت.