مهندس حامد خرمی؛ رئیس کارخانه پلی اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام از تولید دو گرید جدید PE100 و ۸۲۰۰B با دستان متخصصان و مهندسان توانمند این شرکت خبر داد.
به گزارش صنایع پلاستیک به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام، وی با بیان اینکه کارخانه پلی اتیلن سنگنین قابلیت و پتانسیل تولید ۳۶ گرید تحت تایید لایسنسور را دارا میباشد و تاکنون ۵ گرید تولید شده است افزود: در سال ۹۷ چهار گرید ۲۲۰۰J ,8200B, 7700M و ۷۰۰۰F تولید شده است.
مهندس خرمی به راه اندازی کارخانه پلی اتیلن سنگین شرکت پتروشیمی ایلام در سال ۹۲ تحت لیسانس میتسویی ژاپن توسط شرکت EIED اشاره کرد و افزود:گرید ۷۰۰۰F بیشترین میزان تولید این کارخانه را به خود اختصاص داده است و پس از اشباع این گرید در بازار چین تصمیم به تولید گریدهای جدید گرفته شد.
رئیس کارخانه پلی اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام به قابلیتهای گرید PE100 اشاره کرد و بیان داشت:این گرید با کیفیت متفاوت، متریال کمتر و با تحمل فشار بیشتر در ساخت لوله موفق به دریافت مجوز داخلی شد و در صدد دریافت مجوز خارجی است.
خانم مهندس مهناز رشنو سرپرست مهندسی فرآیند پلی اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام نیز گفت: یکی از کاربردهای مواد پلی اتیلنی در لوله های انتقال در صنایع کشاورزی ، آبرسانی و شیمیایی در کلاس بندیهای مختلف میباشد.
وی ادامه داد:گرید PE100 که توسط متخصصان و مهندسان جوان و نخبهی استان تولید شده است که با قابلیت نصب بالاتر و مواد اولیه کمتر میتواند تا ۵۰ سال فشار ۱۰ بار را تحمل کند.
مهندس رشنو با بیان اینکه در آبان ماه سال جاری ۷ هزار تن محصول گرید PE100 در کارخانه پلی اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام تولید شده است افزود: این محصول درجه یک پس از تستها و آزمایش های موفقیتآمیز در دستور تولید قرار گرفته است .
مهناز رشنو ادامه داد:گرید ۸۲۰۰B نیز که تنها در استان ایلام تولید میشود در ساخت مخازن و باک خودرو کاربرد دارد و ظرف مدت یک هفته ۴ هزار تن از این گرید تولید شد که با استقبال مناسب مشتریان داخلی مواجه شده است.
مهندس حامد خرمی رئیس کارخانه پلی اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه صد درصد نیروهای این کارخانه از فرزندان بومی استان هستند افزود: کارخانه پلی اتیلن سنگین ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار تن انواع گریدها را دارا میباشد که در سال ۹۵ بیش از ۲۴۰ هزار تن انواع پلی اتیلن سنگین تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۵۵ هزار تن انواع محصولات پلی اتیلن سنگین با ظرفیت ۵۰ درصد تولید شد و این واحد در سال جاری با دریافت ۲۵ تن خوراک در ساعت و ۶۰ درصد ظرفیت تولید میکند.
حامد خرمی اصلیترین مشکلات پیشروی پتروشیمی ایلام را تامین خوراک و فروش محصولات عنوان کرد و افزود:با راهاندازی واحد شیرینسازی و الفین مشکل تامین خوراک حل خواهد شد و همچنین این شرکت به دنبال راههای جایگزین برای فروش محصولات است.